4. Любовна магия: Защо магията не може да върне любовта?

Любовна магия

Къде изчезва любовта?

Двама се срещат, душите им са настроени на една честота, усещат се, влюбват се. Всеки от тях е предизвикателство за другия, те дават най-доброто от себе си, полагат максимални усилия да се представят добре, за да спечелят любовта на другия – и успяват. Следва период на еуфория и опиянение, двамата се наслаждават на него, нещата се прекрасни, животът се подрежда по магически начин, случват се чудеса…

И тогава в главата на единия се поражда мисълта – наистина ли ми се случва това, с какво съм заслужил това щастие, ами ако нещо се случи, ако го загубя? Страхът да не го загубим ни кара да се застраховаме – искаме да прекарваме повече време заедно, започваме да проявяваме ревността си, искаме да се обвържем по-сериозно, да се оженим – за да не го загубим. Мислите за загуба на фона на фона на силната емоция на любов и на страх не са нищо друго, освен или магия. Когато човек е влюбен или когато се страхува силно, може да бъде достатъчна и една мисъл. Отдадете ли се на това състояние за няколко часа, резултатът ви е сигурен.

Подсъзнанието възприема зададената му програма и започва да я изпълнява. В състояние на афект сте си представили, че можете да го загубите, задали сте програма за раздяла – подсъзнанието ви ще изпълни нареждането ви, ще ви раздели. Започват да ви дразнят неща в другия, които до вчера сте обожавали – телефонните му обаждания, смеха му, закачките му. Не разбирате както става, но хем имате нужда да сте с него, хем не можете да го понасяте. Дразни ви всичко в него. Това състояние на вашата душа предизвиква резонанс в неговата душа, той приема вашите мисли и чувства за свои, започва също да се дразни и резултатът е налице – раздяла.

Защо магията не може да върне любовта?

Раздялата е факт, а ние не разбираме какви са причините за нея. Питаме любимия си „Защо??”, а той ни отговаря „Не знам, просто нещо се промени”. Понякога няма друга жена, няма обективна причина – и той наистина не знае.

Изпадаме в още по-голяма паника и решаваме – някой ни е направил магия. Ключовата дума е някой – тоест, нещо което не зависи от нас. Обикаляме всички врачки и гледачки – без резултат, започваме да опитваме сами – без резултат. И решаваме, че просто магии не съществуват или ние не умеем да ги правим…

А през цялото време правим всъщност точно това – магия в обратна посока. Надеждите се стопяват, болката ни се задълбочава, мислите ни са фокусирани в едно – любимия мъж, чувството за изоставеност и самота нараства. От всичко това подсъзнанието ни долавя образ – на любимия мъж в съчетания с чувство на изоставеност, и това ни осигурява.

Всеки следващ ден, който прекарваме в болка и размисъл как да си го/я върнем, е нова магия, с която казваме на подсъзнанието си „Него го няма, нея я няма“. Това ни осигурява още един ден, в който него ли нея няма да ги има. И с това затвърждаваме положението.

Отчайваме се напълно, предаваме се, забравяме и след време, когато най-малко очакваме, той се обажда. Решаваме, че вече всичко е наред, отново се наелектризираме – и хоп, той отново изчезва. Познато, нали? Много добър признак, че любовта не си е отишла, но ние сами й пречим.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 9

Как да си върнем любимия в 13 стъпки Как да си върнем любимия за 21 дни
Как да си върнем любимия
в 13 стъпки

Електронна книга
Как да си върнем любимия
за 21 дни

Електронна книга

Ако харесвате тази статия, споделете я с приятели!

PinIt

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Вход

Забравена парола?
Регистрация

Условия за ползване

Всички авторски и преводни текстове на сайта Love-aholic.com са обект на авторско право. Не могат да бъдат използвани текстове или части от тях, нито разпространявани по какъвто и да е начин, без изричното съгласие на автора. Моля, запознайте се с условията за ползване на сайта.

Възстановяване на паролата

Моля въведете вашия имейл. Ще получите паролата си на вашия имейл.