1. Любовна магия: Защо се влюбваме?

Любовна магия

Има няколко причини хората да се влюбват.

Има хора, влюбени в любовта. Те непрекъснато си намират обект, в който да са влюбени и за тях не е толкова важно да имат истинска връзка, колкото да бъдат влюбени. Истинската връзка изисква отказ от фантазиите, присъствие в реалността, истински действия, компромиси. Затова тези хора предпочитат да обичат отдалеч. Разбира се, те не обичат обектите на своита чувства, а чувствата, които изпитват. И любовта им свършва тогава, когато свършат позитивните чувства, когато не могат да изпитват възхищение и обожание.

Най-често хората се влюбват в партньори, с които могат да разрешат подсъзнателни конфликти и проблеми от миналото. Тези връзки не могат да се нарекат щастливи, но задържат хората заедно, докато човекът не посрещне проблема лице в лице и не реагира по начин, който да доведе до разрешаването му. В тези случаи връзката е подобна на други връзки от миналото, партньорът прилича на бивш партньор или на някой от родителите. Бягството от тези връзки не решава проблема и обикновено следващата връзка е подобна. Не всяка връзка може да бъде щастлива, но във всички случаи тя е добра за човека, тъй като разрешава подсъзнателни конфликти, които пречат на реализацията му в живота.

Съществуват и стабилни и относително щастливи връзки, в които любовта свързва хората, които желаят да създадат семейство и деца. Тези хора също имат проблеми, но любовта им продължава достатъчно дълго, за да изпълнят задачата си.

Любовта е начинът, по който нашето подсъзнание ни насочва към постигане на нашите най-важни цели. 

Страхувате се от болката, която носят истинските връзки или пък не ви се занимава сериозно с никой, но искате луди чувства? Ще се влюбите в недостъпен човек.

Преживели сте болезнена ситуация, която продължава да ви мъчи? Ще се влюбите в човек, подобен на онзи, който ви е създал ситуацията, за да можете с него да стигнете до решение. Втори шанс.

Готови сте да имате семейство и деца? Ще срещнете човек, с койтотова ще стане бързо и лесно, без никакви усилия

Ако имаме проблем в любовта, ако любимият ни човек ни е напуснал, истинският въпрос е какви свои проблеми разрешаваме ние в тази връзка? Каквато и да е причината за проблемната ни връзка, тя изчиства душата ни от емоционален проблем.

Затова магията не е решение. Осъзнаването на проблема и работата по него е истинското решение, което връща и любовта в живота.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9

Как да си върнем любимия в 13 стъпки Как да си върнем любимия за 21 дни
Как да си върнем любимия
в 13 стъпки

Електронна книга
Как да си върнем любимия
за 21 дни

Електронна книга

Ако харесвате тази статия, споделете я с приятели!

PinIt

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Вход

Забравена парола?
Регистрация

Условия за ползване

Всички авторски и преводни текстове на сайта Love-aholic.com са обект на авторско право. Не могат да бъдат използвани текстове или части от тях, нито разпространявани по какъвто и да е начин, без изричното съгласие на автора. Моля, запознайте се с условията за ползване на сайта.

Възстановяване на паролата

Моля въведете вашия имейл. Ще получите паролата си на вашия имейл.