Как да го накарам да ми предложи

 

 

 

 

 

 

Прочетете откъс!
Как да го накарам да ми предложи

 

 

 

 

Любовната връзка е най-лесното нещо на света, защото любовта е спонтанно чувство, което подпомага сближаването и обвързването между мъжа и жената. Любовната връзка е най-лесното нещо на света, когато има любов.

Хората непрекъснато се сблъскват с трудности във връзките си, когато единият или двамата партньори не желаят да се обвързват, когато не са достатъчно ангажирани един с друг. В тези случаи единият партньор непрекъснато създава дистанция и отхвърля другия, а емоционалните потребности на втория партньор остават неудовлетворени, той страда и се бори.

Тази книга е предназначена за жените, които имат проблем да създадат връзката, от която се нуждаят. Всички проблеми във връзката най-често имат една основна причина – неправилен избор на партньор. Ако вашият партньор не ви обича достатъчно или не споделя вашите ценности и бъдещи планове, е почти невъзможно да постигнете с него връзката, която ще ви направи щастливи.

Жените са обичащи, търпеливи, разбиращи и често остават с години във връзки, от които не получават любов и щастие. Жените трудно си признават, че връзката им не върви, защото се страхуват да останат сами. Жените трудно се решават да си тръгнат, дори когато страдат. Жените винаги вярват, че ще успеят да оправят нещата, ако се постарят повече, че той ще се промени, че създаването на истинска връзка и семейство е въпрос на време.

Това не е така.

Ако връзката ви не върви, малко вероятно е тя да прерасне в нещо повече. Ако мъжът ви не се отнася добре с вас днес, малко вероятно е да станете негова съпруга утре. Ако имате тези проблеми във връзката си, просто не сте с правилния мъж.

Истината за мъжете е,

че мъжете винаги следват своя интерес, а не вашия. Мъжете понякога създават връзки, без да изпитват любов. Мъжете понякога правят секс, без да изпитват любов. Мъжете понякога лъжат, за да постигнат своите цели, и не изпитват скрупули от това. Мъжете могат да ви използват с години и да ви изоставят, сякаш сте случайна непозната. И животът показва, че мъжете правят това непрекъснато.

Мъжете във вашия живот ще постъпват така с вас, ако им позволите.

Ако обаче познавате тайните им и блокирате техните ходове, вие ще наложите вашите правила в играта – и ще постигнете вашата цел.

Тази книга ще разсее някои митове за мъжете и любовта, които са общоприети, но не са истина. Тази книга ще насочи вниманието ви към лъжите, които мъжете често използват, за да манипулират жените. Тази книга ще ви представи някои типове мъже, които с удоволствие биха ви използвали, но никога не биха ви предложили брак.

Тази книга ще ви покаже как да виждате ранните проблеми във връзката си, за да можете да реагирате правилно и да ги разрешавате навреме. Ще научите също така как да реагирате в критични ситуации, за да запазите контрол над връзката си – и самата връзка.

Накрая, тази книга ще ви покаже как да получите това, което желаете от една връзка – истинско семейство.

Създаването на връзка е лесно с подходящ човек – защото не е необходимо да правите нищо. Ако се питате какво да направите, за да създадете желаната връзка с човека до вас – отговорът е, че щом си задавате този въпрос, не сте с подходящия човек. Създаването на истинска връзка с неподходящ човек е невъзможно.  След прочитането на тази книга ще знаете кои мъже са неподходящи за вас и ще си спестите много време, усилия и болка от потенциално несполучливи връзки.

Ако имате проблеми в любовта, това означава само едно – че идеализирате любовните  отношения, което ви пречи да реагирате правилно.

Ако ви се струва, че отношенията между хората са хаотични и непредсказуеми, това означава, че не знаете правилата. Можете да ги научите!

Тайните за мъжете, които трябва да знаете

След прочита на тази книга, вие ще знаете повече за:

  • Мъжете, техните истински желания и начина по който ги изразяват
  • Мъжете, които трябва да избягвате
  • Как да започнете една връзка
  • Как да поддържате връзката си, за да я запазите
  • Как да подобрите връзката, която имате
  • Какво да направите, ако връзката ви не се развива според вашите желания
  • Как да различавате връзките, които не са добри за вас

Автор: Мая Живкова

Прочетете откъс!
Как да го накарам да ми предложи

Поръчайте!
Как да го накарам да ми предложи

Ако тази статия ви е харесала, можете да се абонирате и да получавате съобщения за всички нови статии по e-mail или RSS.


 

, , , , , , , ,