Защо мъжете губят интерес?

| 4 коментара
Защо мъжете губят интерес?

На мъжа му е приятно да чувства, че жената е готова да изпълни всяко негово желание, но интересът му към нея започва да угасва. Да, на мъжете им е приятно женското внимание, приятно им е да бъдат ухажвани, приятно им е да вървят след тях и да се съгласяват с тях. Но ако жената прекалено угажда на мъжа, престава да е интересна. Защо?

Защото природата на мъжа е да изпълнява желания, а не да бъдат изпълнявани неговите желания.

Мъжът е щастлив, когато дава, а жената – когато приема.

Ако мъжът и жената си сменят ролите, което често се случва в съвременното общество, връзката става неестествена. На мъжа му е приятно да чувства, че жената е готова да изпълни всяко негово желание, но подсъзнателно мъжът чувства, че нещо не е наред. Поради това и мъжът не се задържа дълго.

Нормалният мъж има инстинктивното желание да радва жената. И го прави, както може – води я на кино, на театър, подарява й цветя, а най-голямата награда за него е подаръкът му да бъде приет благосклонно от жената, възторга на жената към неговия знак на внимание. Ако жената не прояви радост, а каже: „Какъв глупав филм!“, „Не обичам да ходя на театър“, „Защо харчиш пари за цветя?“ или просто направи недоволна физиономия – това е силен удар по мъжкото его. Мъжът може да не изпита повече желание да зарадва жената.

Жените трябва да се научат да отговарят правилно на проявите на внимание и грижа от страна на мъжа – с искрено щастие и усмивка. Това събужда вдъхновението на мъжа. Ако жената умее да приема правилно подаръците на мъжа, да го хвали, да го цени, мъжът ще пожелае да сложи целия свят в краката й.

Източник

 

Ако харесвате тази статия, споделете я с приятели!

PinIt

Подобни публикации

4 коментара за “Защо мъжете губят интерес?

 1. Иван

  Аман от тия глупости, не може жена да ми обяснява защо мъжете губят интерес. Мъжете губят интерес главно поради следната причина – жената се държи като мъж – опитва се да се налага, репчи се, спори. Съвременните жени са далеч от идеала за женственост. Това идва от влиянието на феминизма който е едно дяволско учение чиято цел е разбиване на семейството и сигурността на дома в които децата растат така те израстват психически травматизирани. Един мъж не желае да се обвързва с жена с феминистични наклонности, той би се обвързал с жена която изгражда семейството тип домакиня. Съвременния мъж също е далеч от идеала за мъжественост – мъжа, особено белия, хетеросексуален мъж е под атаката на пропагандата на дяволските тайни общества, във всякакви реклами, лозунги, филми и други той е представен като мухльо, нещастник, слаб и жалък. Това е за да се измени и изврати представата за мъжа както и самочуствието му. Навсякъде в медиите образа на мъжа е унизяван той е изкарван слаб а жената победителка над него, макар на всички да е пределно ясно кой е по-силния пол. Всичко това не е случайно това е едно от направленията в които се работи от слугите на новия световен ред, други са масовизация на дяволския окултизъм, промоция на извращенства – педерастия, инцест, междурасови връзки, педофилия, травестия и др., атака срещу християнството – особено пред-константиновото, разбиване на моралните устои на обществото, отслабване и разбиване на националната гордост и самосъзнание и заменянето и с „световно гражданство“, толерастия към дерибействащите расистки малцинства и др.

  • Мая Живкова

   Иван,
   Първо, авторът на статията е мъж. Второ, като жена твърдя, че колкото по-малко следвам домакинския модел, толкова по-дълго задържам интереса на мъжете към себе си. Не вярвам в дяволски общества и световен ред. Вярвам в силата на характера. Решението на всеки да бъде мъж или жена зависи само от самия него.

 2. Иван

  Вярваш или невярваш сатанинските общества са факт, злите им пропаганди също. Преди да решаваш вярваш или невярваш в нещо трябва да си направиш труда да проучиш въпроса. Щраусът вярва че като си зарови главата в пясъка хищниците изчезват, но не става така. Когато човек е млад или малко дете тогава няма изграден характер – той подражава и се учи от заобикалящата го среда – ако средата е нездрава и извратена това се отразява дълбоко на характера му за цял живот и той остава травматизиран. Това не е негова вина или липса на характер а вина на обществото в което се е родил и израснал.

  • Мая Живкова

   Има известна доза истина в думите ти. Но пропускаш наличието нанещо много важно – да го наречем човешкия дух. Или съвест. Част от човека, която не му позволява да приеме за истина лъжата. А ако се опита – тя го човърка отвътре, докато не разбере. Да, в една нездрава среда ни е по-трудно да достигнем и да поддържаме тази линия в себе си, но това е неизбежно, дори временно да се отклоняваме от нея. Защото сме нещастни, а нещастието ни кара да търсим решение.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Вход

Забравена парола?
Регистрация

Условия за ползване

Всички авторски и преводни текстове на сайта Love-aholic.com са обект на авторско право. Не могат да бъдат използвани текстове или части от тях, нито разпространявани по какъвто и да е начин, без изричното съгласие на автора. Моля, запознайте се с условията за ползване на сайта.

Възстановяване на паролата

Моля въведете вашия имейл. Ще получите паролата си на вашия имейл.