Сексуалната енергия

| 5 коментара
Сексуалната енергия

Всеки човек иска да бъде привлекателен, да получава много внимание, да бъде обичан. Всеки иска да има много обожатели и да има избор.

При някои хора това се получава лесно – сякаш имат вродено умение да привличат другите хора, а други не могат да привлекат и задържат дори един човек. Привлекателните хора имат висока енергия, непривлекателните хора имат ниска енергия. За хората с висока енергия животът е радост. За хората с ниска енергия животът е борба – те са самотни или имат лоши връзки, повечето от тях имат проблеми със здравето и парите. Радостта от живота, здравето, красотата, привлекателността, успехът сред другите хора, парите зависят от сексуалната енергия на човека.

Човекът получава енергия от родителите си при зачатието си. Ако родителите са изпитвали любов в момента на зачатието, ако майката е получавала внимание, любов и грижи по време на бременността си, детето получава висока енергия. Хормоните на щастието, които отделя организмът на майката, оформят по определен начин мозъка на плода. Мозъкът на детето се адаптира да работи при висока енергия. Количеството любов, което сме получили в началото на живота си, определя дали ще можем да получаваме и да отдаваме любов, колко добре ще разбираме другите хора, колко добри и стабилни ще бъдат връзките ни, какво ще бъде здравето ни.

Любовта е най-важният фактор за развитието на мозъка. Любовта не е имагинерно чувство – любовта означава задоволяване на нуждите на човека и недопускане на емоционална травма.

Истинската любов е рядко срещано явление в съвременното ни консуматорско общество. Затова и повечето от нас не са имали късмета да се развиват в среда на хармония и любов. Ако майката е изпитвала стрес по време на бременността си, в организма й са се отделяли хормони на стреса. Емоционалното състояние на майката се „запечатва“ в лимбичната система на плода (подсъзнанието). Стресът в началото на живота е гаранция за стрес през целия живот на човека. Тези хора никога през живота си няма да се почувстват удобно в кожата си. Те не са у дома си в този свят, те винаги са „на гости“.

Ако животът животът ви е скучен, равен и сив, ако страдате от апатия или депресия, ако сте изнервени и имате проблеми с артериалното налягане, обмяната на веществата, проблеми с имунната система, ако животът не ви радва и не виждате смисъл да живеете, вие имате ниска енергия.

Съществува начин да повишите своята енергия – чрез натрупване на сексуална енергия. Сексуалната енергия се образува в организма ви спонтанно, когато срещнете с подходящ сексуален партньор – някой, който наистина харесвате. Затова ние, хората, толкова обичаме любовта. За съжаление обаче не можем да привлечем партньор с висока енергия, от какъвто се нуждаем, ако самите ние имаме ниска енергия. А потенциалните партньори с ниска енергия не са ни интересни. Около всеки от вас има приятни мъже и жени, които желаят да бъдат с вас, но не ви грабват, нали? Нещо им липсва. Липсва им енергия.

Съществуват упражнения, с помощта на които можете да повишите своята енергия. Те водят до натрупване на енергия, повишаване на общото енергийно ниво на мозъка, събуждане на „дремещите“ центрове в мозъка, които не функционират добре при недостиг на енергия – тези упражнения събуждат мозъка. Подобрената функция на мозъка и жлезите с вътрешна секреция ще доведе до повишение на метаболизма, ускорение на оздравителните процеси в тялото и подмладяване на тялото. Повишената енергия ще ви превърне в привлекателни хора и в живота ви ще се появявт много потенциални партньори и много нови възможности.

В книгата „Сексуалната енергия“ ще откриете информация за това как да натрупвате и как да спрете да губите жизнената си енергия. Ще разберете колко е важно да имате подходящ сексуален партньор и как отдавате и получавате енергия по време на секс и оргазъм. Ще научите как да откривате емоционалните блокажи в тялото си и как да ги изчиствате, за да не губите повече енергия чрез тях. Ще разберете колко е важно вашето лично пространство и как да се справяте с хората, които се възползват от вашата жизнена енергия – манипулатори и енергийни „вампири“. Накрая ще получите няколко техники за повишение на сексуалната енергия, които съвсем скоро ще превърнат живота ви в удоволствие.

Как да го накарам да ми предложи

Прочетете откъс от книгата „Сексуалната енергия“

 


 

Ако харесвате тази статия, споделете я с приятели!

PinIt

Подобни публикации

5 коментара за “Сексуалната енергия

 1. Иван Иванов

  Здравейте, Мая,
  Книгата подходяща ли е за мъже? Останал съм с впечатление, че по-голямата част от публикациите Ви са предназначени за жени.

 2. Анита

  С интерес следя сайта! Уважавам всеки един труд, но смятам, че цената на книгата е прекалено висока спрямо книги, които се предлагат на подобна тематика свободно онлайн или по книжарниците. При това, че няма вече нещо ново под слънцето, освен добре забравено старо…
  Все пак успех!

  • Мая Живкова

   Цената на книгата е висока по една основна причина – тя е само за хора, които наистина са мотивирани да работят практически за промяната на живота си. В цената на книгата са включени и лични консултации, ако такива са необходими. Става въпрос за сериозни практики със собственото тяло и това не е за всеки. Ако не смятате, че тази информация си заслужава цената, тя вероятно не е за вас.

   Да, информацията е свободна и навсякъде около нас. На мен ми отне 7 години да науча това, което споделям в тази книга и което ми обясни много неразбираеми допреди това неща. Всеки може да го направи сам, разбира се.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Вход

Забравена парола?
Регистрация

Условия за ползване

Всички авторски и преводни текстове на сайта Love-aholic.com са обект на авторско право. Не могат да бъдат използвани текстове или части от тях, нито разпространявани по какъвто и да е начин, без изричното съгласие на автора. Моля, запознайте се с условията за ползване на сайта.
 1. Ако имате въпроси към мен или просто искате да споделите нещо, пишете ми! Ще ви отговоря възможно най-бързо. Използвайки този формуляр, вие се съгласявате със съхраняването и обработката на данните ви от този уебсайт.

Възстановяване на паролата

Моля въведете вашия имейл. Ще получите паролата си на вашия имейл.