23. Системата на Норбеков: Какво може човешкото подсъзнание

Системата на Норбеков

Преди да пристъпите към изпълнение на упражненията от курса, се запознайте подробно със системата на Мирзакарим Норбеков, с противопоказанията, а най-добре е да посетите курс под ръководството на подготвени преподаватели.

Какво може човешкото подсъзнание, на какво е способен човешкият мозък? Ако желаете да разберете своите възможности, да почувствате великите сили, с които разполагате за излекуване на болестта си, ви каня в психологическата лаборатория.

Привеждаме няколко доброволци в хипноза и пред тях поставяме газова горелка, над която с пинсета задържаме метален обект над огъня до зачервяване. Казваме на доброволците, че ще поставим този нагорещен до червено метал върху гърба им, след което асистентът минава зад тях, но ги докосва не с метала, а с безопасен предмет – парченце картон. Подсъзнанието в момента на хипноза е получило информация – червеният метал сега ще ме изгори. И на това място наблюдаваме подуване, зачервяване, изгаряне и развитие на белег. От собствения си мозък човек получава истинска рана от изгаряне. След известно време, когато белегът е напълно организиран, отново каним тези доброволци, отново ги привеждаме в състояние на транс и в състояние на транс им казваме, че на гърба им не е бил поставен горещ метал, а просто сме ги докоснали с ръка – не е имало изгаряне. Внимание, феномен! Белегът изчезва след няколко дни.

Изводът – мислите са материални. Съмнявайки се в себе си, не вярвайки в оздравяването си или представяйки се, че болестта ви се усложнява още повече – в действителност създавате програма, която задължително ще бъде изпълнена, задължително ще влоши здравето ви.

Подсъзнанието може да възстанови организма, а може и да го разруши. Следователно ние трябва да направляваме тази велика сила в посока на съзидание, в посока на възстановяване на здравето. Разполагайки с толкова могъщи сили, нямаме право да се оставяме на болестта.

Превод: Мая Живкова

Ако харесвате тази статия, споделете я с приятели!

PinIt

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Вход

Забравена парола?
Регистрация

Условия за ползване

Всички авторски и преводни текстове на сайта Love-aholic.com са обект на авторско право. Не могат да бъдат използвани текстове или части от тях, нито разпространявани по какъвто и да е начин, без изричното съгласие на автора. Моля, запознайте се с условията за ползване на сайта.
  1. Ако имате въпроси към мен или просто искате да споделите нещо, пишете ми! Ще ви отговоря възможно най-бързо. Използвайки този формуляр, вие се съгласявате със съхраняването и обработката на данните ви от този уебсайт.

Възстановяване на паролата

Моля въведете вашия имейл. Ще получите паролата си на вашия имейл.