Джон Кехоу в България

| 2 коментара
Джон Кехоу в България

Кои са трите ключови думи, които всеки трябва да си повтаря?
Забавление, успех и красота. Всичко, което си повтаряте многократно, ще се отпечата във вашето подсъзнание и ще се изяви.

По статистически проучвания хората в България са едни от най-нещастните в света. Какво ще ги посъветвате?
Щастието е избор. Винаги има причини да бъдем щастливи и винаги има причини да бъдем нещастни. Ако искате да бъдете нещастни – имате много причини. Но ако искате да бъдете щастливи – също имате много причини. Всеки може да направи своя избор сега, в този момент. Не трябва да мислим как да направим живота си щастлив – това е твърде невротизиращо. Човек избира щастието си момент след момент.

Казвате, че почти във всички проблеми сфери в живота си вие сте проблемът и вие сте решението. Наистина ли всичко зависи от нас?
Всичко е абсолютно понятие. Нищо в живота не е абсолютно. Но мислите ни, вярванията ни въздействат на това, което ни се случва. Ние сме свързани с реалността и знанието за това, знанието, че съзнанието и реалността са свързани, е много голяма сила и ни дава голямо предимство.

Може ли да се излекуваме сами, със силата на мисълта?
Да, можем да се излекуваме сами с помощта на подсъзнанието си. Плацебо – знаете, че 40% от хората се излекуват само защото са повярвали, че едно хапче, в които има само захар, ще им помогне.

Ако харесвате тази статия, споделете я с приятели!

PinIt

Подобни публикации

2 коментара за “Джон Кехоу в България

  1. FIRE

    Изглежда последните няколко год е станал БУМ на тая тема за подсъзнанието. Преди извесно вр бях в 1 книжарница и поне 7-8 книги видях (че и повече) с тема силата на подсъзнанието (на различни автори нали). Иначе на Кехоу съм чел книгата и е добра. Препоръчвам я на който не я е чел.

  2. Мая

    Може би в последните няколко години самият ти си започнал да обръщаш внимание на тези книги. Когато човек насочи вниманието си към нещо, започва да вижда „знаци“ навсякъде. А вероятно и преди това ги е имало тези книги (е, при нас в комунизма беше малко специфично положението).

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Вход

Забравена парола?
Регистрация

Условия за ползване

Всички авторски и преводни текстове на сайта Love-aholic.com са обект на авторско право. Не могат да бъдат използвани текстове или части от тях, нито разпространявани по какъвто и да е начин, без изричното съгласие на автора. Моля, запознайте се с условията за ползване на сайта.
  1. Ако имате въпроси към мен или просто искате да споделите нещо, пишете ми! Ще ви отговоря възможно най-бързо. Използвайки този формуляр, вие се съгласявате със съхраняването и обработката на данните ви от този уебсайт.

Възстановяване на паролата

Моля въведете вашия имейл. Ще получите паролата си на вашия имейл.