за любовта

24. Интуицията в любовта: Вашият символ на любовта

0

Намерете символ на вашата цел в любовта

Създавайки символ за своята цел в любовта, можете да й придадете осезаемост. Създаването на визуален символ ще помогне на вашето подсъзнание повече, отколкото което и да е писмено утвърждение.

Не избирайте общоприети любовни символи във вид на сърца, червени рози или купидон. Позволете на интуицията ви да открие своя символ. Имате нужда от личен символ и той трябва да отразява всички аспекти на вашата цел и да може да общува със съзнанието ви, подсъзнанието ви и интуицията ви.

Следващото упражнение ще ви помогне за изберете символ, който по най-добър начин да ви подскаже върху какво да фокусирате вниманието си, така че в живота ви да настъпят промените, за които мечтаете.

Упражнение 10
Символ на любовта

Отпуснете се и се концентрирайте. За да се концентрирате върху целта си в любовта, напишете я още веднъж в сегашно време – така, сякаш вече се е реализирала. Ако е претърпяла изменение до днес – още по-добре.

Представете си символ – нещо много просто, изразяващо желанието ви в любовта. Дневникът ви представлява подходящо място да експериментирате със символи докато намерите подходящия. Този символ ще има за цел да напомня на вашето подсъзнание за вашата цел в любовта, а вашата интуиция ще работи в това направление.

Примери

  • В началото получих образ на традиционното сърце. Това не е оригинално, но гледайки го в продължение на един цял ден, аз си спомних своята цел в любовта. По някое време сърцето се превърна в жълъд, който за мен е символ на растеж и семейство. След това жълъдът се превърна в дъб, на който висят жълъди. Еволюцията на моя символ ми помогна да осъзная, че моята цел в любовта е създаването на семейство. Разбрах, че имам още работа по разбирането на целта си в любовта.
  • Не си представих, а по-скоро усетих, сигурно защото ми е по-лесно да работя с физически предмети, отколкото с образи. „Почувствах” рога на изобилието. Събрах в своя дневник цяла колекция от картинки с моя символ и когато ги гледам, усещам своята цел в любовта.
  • Моят символ на любовта са два преплетени пръстена. След изпълнението на това упражнение забелязах, че започнах да обръщам внимание на пръстените на всички двойки, които срещах, и след няколко дни се почувствах много самотна. След това гравирах на единия пръстен своето име и се почувствах много по-добре.

Символът може във всеки момент да ви напомни върху какво трябва да съсредоточите вниманието си. С промяната на целите ви в любовта и символите ви ще се променят, затова е добре периодично да повтаряте това упражнение.

12345678910111213141516181920212223 | 24 | 25 | 26272829303132333435363738394041424344 | 45 | 46 | 474849505152535455565758

Лора Дей, „Практическа интуиция в любовта“
Превод: Мая Живкова

Можете да харесате още

Оставете коментар

Вашият имейл няма да бъде публикуван.