Можем ли да променим съдбата си?

| 1 коментар
The Adjustment Bureau

– Наистина ли вярваше, че ще стинеш до Председателя? И ще промениш съдбата си, както ти смяташ за правилно? Нищо не става по този начин.
– Ти ли си Председателя?
– Не, но си го срещал. Или пък нея. Всеки го е правил. Явява се пред вас под различна форма, така че не осъзнавате, когато стане.
– Това някакво изпитание ли беше?
– В известен смисъл всичко е изпитание за всеки един. Дори за агентите на съдбата. Ти рискува всичко заради Елиз. Елиз, когато мина през вратата на острова, ти също рискува всичко. Вие ме вдъхновихте, същото се случи и с Председателя.
– И всичко само заради нас?
– Да. Връзката ви е значимо отклонение от самия план. Така че Председателя го пренаписа.

Повечето хора живеят според пътя, който сме им предначертали. Страхувайки се да се впуснат в друг възможен. Понякога се появяват такива като вас, които преодоляват всички наши бариери. Осъзнаващи, че свободната им воля е дар, който не знаят как да използват, докато не се наложи да се борят за нея. Това е планът на Председателя. И може би един ден вие ще пренапишете своя план.

Ако харесвате тази статия, споделете я с приятели!

PinIt

Подобни публикации

Коментар за “Можем ли да променим съдбата си?

  1. terrah

    Страхотен филм! Останах много впечатлена (вчера го гледах) и вдъхновена за живота си 🙂

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Вход

Забравена парола?
Регистрация

Условия за ползване

Всички авторски и преводни текстове на сайта Love-aholic.com са обект на авторско право. Не могат да бъдат използвани текстове или части от тях, нито разпространявани по какъвто и да е начин, без изричното съгласие на автора. Моля, запознайте се с условията за ползване на сайта.
  1. Ако имате въпроси към мен или просто искате да споделите нещо, пишете ми! Ще ви отговоря възможно най-бързо. Използвайки този формуляр, вие се съгласявате със съхраняването и обработката на данните ви от този уебсайт.

Възстановяване на паролата

Моля въведете вашия имейл. Ще получите паролата си на вашия имейл.