Секс

Секс

Научих за секса от мъж, който обичах и който ме обичаше. Бях целувана, прегръщана, галена, усещах нежност и любов. За мен сексът все още  е свързан с любовта.

Днешните деца едва ли ще имат този късмет. Днес те не научават за секса от човек, който ги обича, а от порно филмите. В тях любов няма, и реалност няма. Целта на порнографията е да създава фантазии в хората, които нямат нищо общо с реалните им нужди.

Спомнете си първото си влюбване, първата си целувка – дали сте си мечтали за тройка тогава? Много се съмнявам. Ако днес имате желание за тройка, това означава само, че сте изгледали доста порно филми. И онова, което в началото е било странно и неприемливо за вас, днес вече е нормално – свикнали сте.

Децата днес гледат порно и смятат, че това е нормалното сексуално общуване. Тъй като порно филмите се създават основно за мъже, те удовлетворяват мъжките фантазии. Жени без задръжки, които са активни, правят секс с първия, който срещнат, по начина, който харесва на мъжете.

Това няма нищо общо с женската природа. Жената ражда децата и тя много внимателно подбира мъжете, с които прави секс. Защото може да забременее. Затова нормалните жени правят секс само с мъже, които обичат – от които биха желали да имат деца.

Противозачатъчните средства са променили доста поведението на жените, но все пак нормалните жени правят секс с мъже, от които биха родили деца.

Какво става, когато момчетата приемат порнографията като нормален начин за сексуално общуване? Те нямат шанс да открият правилния подход към момичето, което обичат или харесват. Те ще постъпват като мъжете в порно филмите – директно, грубо, или ще чакат момичето да направи първата стъпка. За съжаление, имам такива познати и това не е теория – това е реалност. Ако се стигне до секс, мъжът ще очаква жената да му прави френска любов, анална любов, да изпробва всички пози без задръжки.

Това не е представата за романтична връзка на момичетата. Момичето иска да бъде преследвано, ухажвано, прегръщано, целувано, обожавано. Вместо това в устата му ще бъде подаден пенис. Момичетата могат и да се примирят с такава връзка, но няма да са щастливи. А момчетата дори няма да разберат какво грешат. Дори да разберат, ще им бъде много трудно да открият правилния път към жената след всички лъжи, които вече знаят за сексуалното общуване. Освен това, мъж, който не е положил достатъчно усилия, за да спечели една жена, няма да почувства емоционална връзка с нея, няма да я цени.

Какво става, когато момичетата приемат порнографията за нормално сексуално общуване? Те започват да правят това, което правят порно актрисите. Стават активни. Правят секс без да влагат емоции. Разбират силата на секса и започват да я използват. На пръв поглед това изглежда като рай за мъжете.

Но аз виждам друго. Говорила съм с много мъже и всички те са уплашени и отблъснати от такива жени. Всички се оплакват от „младото поколение“. Всички мечтаят за нежни и женствени жени, към които те могат да направят първата стъпка, с които да се почувстват мъже. Дори да се осмелят да имат сексуална връзка с активни жени, те не се обвързват с тях – те не харесват тези жени, освен евентуално за секс. Познавам много мъже, които отказват секс на такива жени – дотолкова са отблъснати.

Оказва се, че жените се насилват да правят това, което смятат, че мъжете желаят, а това отблъсква мъжете. И всички са нещастни.

Ако случайно откриете достатъчно красив и социално приемлив партньор, порнографията в главата ви ще се погрижи за това връзката ви да не се получи.

Тук мога да дам един съвет към мъжете, почитатели на порнографията.

Мили мъже, ако вие не изпитвате екстаз от това да вкусите спермата си, да я изпиете или да си пъхнете вибратор в ануса – защо ви е трудно да разберете жената до себе си?

Сексът продава

Нашето общество не е толерантно към естествената природа на човека, включително към секса. Потискането на нормалната сексуалност създава и повишен интерес на хората към секса, най-често прикрит.

Индустрията използва това, за да продава продуктите си. Голите тела, намеците за секс привличат мигновено вниманието ни. В момента, в който погледнете продукта и изпитате интерес към сексуалния намек, в ума ви се създава асоциация между продукта и интереса и удоволствието. За вас подсъзнателно този продукт става интересен. И се повишава вероятността да го купите.

Секс

Секс

Секс

Секс

Секс

Секс

Секс

 

Промиване на мозъците с любов  |  Любов  |  Красота |  Секс  |  Храна

Ако харесвате тази статия, споделете я с приятели!

PinIt

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Вход

Забравена парола?
Регистрация

Условия за ползване

Всички авторски и преводни текстове на сайта Love-aholic.com са обект на авторско право. Не могат да бъдат използвани текстове или части от тях, нито разпространявани по какъвто и да е начин, без изричното съгласие на автора. Моля, запознайте се с условията за ползване на сайта.
  1. Ако имате въпроси към мен или просто искате да споделите нещо, пишете ми! Ще ви отговоря възможно най-бързо. Използвайки този формуляр, вие се съгласявате със съхраняването и обработката на данните ви от този уебсайт.

Възстановяване на паролата

Моля въведете вашия имейл. Ще получите паролата си на вашия имейл.