Тест за самоувереност – отговори

Тест самоувереност

Проверете нивото на своята увереност в себе си:

41–50:
Вие сте уверен човек, който вярва твърдо в своите способности да преодолява трудностите, да разрешава проблеми и да успява дори в най-трудни моменти.

31–40:
През повечето време вие сте уверен в способността си да се справяте със ситуациите. Както повечето хора, вие сте по-уверен в някои области от живота си, отколкото в други.

21–30:
Можете да бъдете и по-уверен в себе си. Вероятно се притеснявате и чувствате несигурност относно това как се справяте с житейските ситуации.

10–20:
Вашата самоувереност е твърде ниска в момента, но можете да промените това. Колкото е по-ниска самоувереността ви, толкова по-бърз прогрес можете да постигнете.

1 | 2 | 3 | 4

„Confidence“, Rob Yeung
Превод: Мая Живкова

Ако харесвате тази статия, споделете я с приятели!

PinIt

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Вход

Забравена парола?
Регистрация

Условия за ползване

Всички авторски и преводни текстове на сайта Love-aholic.com са обект на авторско право. Не могат да бъдат използвани текстове или части от тях, нито разпространявани по какъвто и да е начин, без изричното съгласие на автора. Моля, запознайте се с условията за ползване на сайта.
  1. Ако имате въпроси към мен или просто искате да споделите нещо, пишете ми! Ще ви отговоря възможно най-бързо. Използвайки този формуляр, вие се съгласявате със съхраняването и обработката на данните ви от този уебсайт.

Възстановяване на паролата

Моля въведете вашия имейл. Ще получите паролата си на вашия имейл.