Онлайн тренинг: Повишаване на самоувереността

| 1 коментар
Онлайн тренинг: Повишаване на самоувереността

Как бихте се чувствали, ако бяхте съвсем малко по-уверени?

Ако сте като повечето хора, сигурно смятате, че малката промяна няма особено значение.

Колко голяма е малката промяна?

Ако срещнете Антонио Бандерас, вероятно ще ви направи впечатление магнетичния му поглед. А вероятно и неговия ръст – Антонио Бандерас е висок 1.71.  Средният ръст за мъжете в Европа е около 1.78 – и Антонио Бандерас попада под тази граница.

А ако Антонио Бандерас беше малко по-висок – по-висок само с 10%? 10% от 171 сантиметра са около 17 сантиметра. Ако беше по-висок само с 10%, Антонио Бандерас щеше да е висок 1.88 – което го поставя доста над средното ниво. Само 10% разлика биха превърнали Антонио Бандерас от нисък във висок мъж.

Не можем да измерим самоувереността си в сантиметри. Но вече можем да си представим разликата в живота си, ако повишим увереността си съвсем малко – дори само с 10%.

 Защо ви е нужна повече самоувереност?

А

В

Търсите работа. Попадате на подходяща обява. Отговаряте на повечето изисквания, с изключение на едно или две. „Нямам достатъчно компетентност по тези въпроси, но може и те да не са толкова важни за работодателя. Ще опитам.” „Със сигурност ще има кандидати, които отговарят на всички изисквания и са по-добри от мен. Няма смисъл да ходя на интервю и да се излагам. По-добре да потърся нещо друго.”
На улицата срещате привлекателен мъж/жена. Имате само няколко секунди да реагирате. „Този мъж/тази жена е страхотен/страхотна. Трябва да опитам, пък каквото ще да става.” „Този мъж/тази жена е страхотен/страхотна. Със сигурност има много обожатели и едва ли ще ми обърне внимание. Мога да си спестя това унижение.”

Ако отидете на интервюто, вие можете да получите работата или да не я получите; ако се откажете, няма да я получите със сигурност. Ако се запознаете с човека, който ви е впечатлил, вие можете да създадете връзка или да не успеете; ако не направите контакт, със сигурност няма да успеете.

В какво се състои разликата между хората от тип А и хората от тип В? Хората от тип А приемат риска, приемат вероятността да бъдат отхвърлени. Те също имат притеснения и съмнения, но не им позволяват да определят избора им, а предприемат действие въпреки тях.

Начинът, по който решаваме малките ежедневни въпроси всеки ден, определя къде ще се окажем след време. Малка промяна в нашата самоувереност днес ще доведе до голяма промяна в нашите постижения след време. Малка промяна в нашата самоувереност днес може напълно да промени живота ни.
Самоувереност

Представете си седем фигури, подредени в редица.
Самоувереност

Сега си представете, че всяка фигура представлява един ден от седмицата.
Самоувереност

А сега си представете, че всяка фигура представлява десетилетие от живота ви. Кой ден е през седмицата от вашия живот?
Самоувереност

Видяхте нещата в перспектива, нали? Може би нещата в живота ви са добре и в момента. Но могат ли да бъдат по-добри? Нова работа, нова връзка, нов дом? Въпросът е как да получите максималното от живота, който и да е вашия ден. Как ще изглежда животът ви и какви ще бъдат вашите преживявания оттук нататък. Това зависи от много фактори, но основно от вашата самоувереност – от действията, които ще предприемете.

Можете да повишите вашата самоувереност и

 • Да откриете нови таланти в себе си
 • Да реализирате забравени мечти
 • Да посетите нови места
 • Да се занимавате с нови дейности
 • Да се чувствате по-удовлетворени от живота си
 • Да бъдете по-приятни за другите хора
 • Да оползотворите по-голяма част от вашия личен потенциал

Как да повишите вашата самуовереност?

Не се нуждаете от самоувереност, за да започнете предприемете действия в живота си. Обратното, самоувереността е резултат от предприетите от вас действия.

Спомняте ли си как се научихте да карате колело? Не сте чели упътвания, не сте визуализирали резултата, не сте извършвали предварителна подготовка. Не сте имали увереност, че можете да карате колело, когато сте се качили на него за първи път. Качили сте се на колелото и сте започнали да въртите педалите – може би с помощта на вашия баща или с помощни колелца. може би сте паднали няколко пъти. Но сте придобили увереността, че можете да карате колело, след като сте се научили да го правите.

Ако искате да постигнете нещо, има само един път към това – действайте.

Онлайн тренинг за повишение на самоувереността

Тази практическа програма ще ви помогне да повишите вашата самоувереност.

Курсът се провежда онлайн, под формата на 10 индивидуални сесии с продължителността 45 минути, по Скайп. По време на курса ще имате много практически задачи, с помощта на които ще откриете своите силни и слаби страни. За този месец ще постигнете една своя мечта.

Ако в края на курса не сте доволни от постигнатите резултати, ще получите парите си обратно, без значение какви са причините за това.

Поръчай

Записване
Пишете ми чрез формата за контакт!
(горе вляво на сайта)

Ако харесвате тази статия, споделете я с приятели!

PinIt

Подобни публикации

Коментар за “Онлайн тренинг: Повишаване на самоувереността

 1. milna

  Здравейте,

  интересувам ме трйнинга за повишаване на увереността.
  може ли да ми кажете колко точно е цената и как мога да се зьапиша?
  Благодаря!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Вход

Забравена парола?
Регистрация

Условия за ползване

Всички авторски и преводни текстове на сайта Love-aholic.com са обект на авторско право. Не могат да бъдат използвани текстове или части от тях, нито разпространявани по какъвто и да е начин, без изричното съгласие на автора. Моля, запознайте се с условията за ползване на сайта.
 1. Ако имате въпроси към мен или просто искате да споделите нещо, пишете ми! Ще ви отговоря възможно най-бързо. Използвайки този формуляр, вие се съгласявате със съхраняването и обработката на данните ви от този уебсайт.

Възстановяване на паролата

Моля въведете вашия имейл. Ще получите паролата си на вашия имейл.