Как мъжете харесват жените?

Мъжете много харесват жените. Но по различен начин.

Някои мъже харесват жените само на външен вид, но не разбират женския характер и не харесват женската природа, не могат да общуват с жените. Общуването с жените е кошмар за тези мъже. Поради това те го избягват. Тези мъже харесват жените принципно и отдалеч и най-много харесват кино-актриси, певици, порно-актриси. Влюбват се в недостъпни жени и така запазват идеала си. Те могат да харесват само идеализирания женски образ, който са си създали, и нито една реална жена за тях не е достатъчно добра. Тези мъже надценяват жените.

Други мъже харесват жените на външен вид, познават природата им и я използват за собствените си нужди. За тях жените са същества, които се използват за секс и евентуално за поддържане на домакинството и раждане на деца, ако решат, че имат такива нужди. Тези мъже казват на жените това, което искат да чуят, умеят да ги манипулират и да ги адаптират към собствената си представа за живот. За тези мъже емоциите на жените, правата на жените, нуждите на жените са глупости. Тези мъже подценяват жените.

Има и трета група мъже. Те уважават жените и ги възприемат като пълноценни хора. Освен секс, те могат да правят и още много други неща с жените – да се разхождат, да си говорят, да работят заедно. Освен от външния вид на жената, те се интересуват и от ежедневието й, от събитията в нейния живот. От мечтите й, от стремежите й, от талантите й. Тези мъже реално оценяват жените и техните качества. Това са мъжете, които жените искат да имат до себе си.

Ако харесвате тази статия, споделете я с приятели!

PinIt

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Вход

Забравена парола?
Регистрация

Условия за ползване

Всички авторски и преводни текстове на сайта Love-aholic.com са обект на авторско право. Не могат да бъдат използвани текстове или части от тях, нито разпространявани по какъвто и да е начин, без изричното съгласие на автора. Моля, запознайте се с условията за ползване на сайта.
  1. Ако имате въпроси към мен или просто искате да споделите нещо, пишете ми! Ще ви отговоря възможно най-бързо. Използвайки този формуляр, вие се съгласявате със съхраняването и обработката на данните ви от този уебсайт.

Възстановяване на паролата

Моля въведете вашия имейл. Ще получите паролата си на вашия имейл.