Мъжът държи контрола върху брака, жената държи контрола върху секса

Мъжът държи контрола върху брака, жената държи контрола върху секса

В човешките отношения контролът винаги държи партньорът, който може да каже „Не“.

Мъжът се нуждае от секс така, както се нуждае от сън и храна. Мъжът търси отношения с жената, за да прави секс.

Жената се нуждае от любов и интимност, от обвързване и сигурност. Жената влиза в отношения с мъжа, за да получи любов.

Мъжете предлагат секс в изобилие. Сексът за жената не е първична нужда, тя не се нуждае от него, следователно жената има избор. Може да прави секс, а може и да не прави. Жената решава  – с кого, кога и колко често.

Жените предлагат любов в изобилие. Емоционалното обвързване не е основна нужда на мъжете. Тук мъжете избират от коя жена, кога и колко любов да получат.

Много хора (мъже и жени) изживяват драматично факта, че са дали най-доброто от себе си на партньора си, а не са били оценени. Тъй като сме различни, по-важно е дали даваме на партньора си онова, което той цени, а не това, което е от значение за нас. Мъжете дават лесно секс, смятайки това за най-важното – но жените очакват от тях любов, уважение, грижа. Жените дават лесно любов, смятайки любовта за най-важното, но мъжете очакват от тях закачливост, флирт, секс, страст.

Най-доброто, което можем да дадем от себе си, не е достатъчно за добра връзка.

Не е изненадващо, че най-търсени партньори са мъжете, които могат да оценят жената пълноценно, отвъд секса, и жените, които нямат проблем с изразяването на своята сексуалност.

Ако харесвате тази статия, споделете я с приятели!

PinIt

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Вход

Забравена парола?
Регистрация

Условия за ползване

Всички авторски и преводни текстове на сайта Love-aholic.com са обект на авторско право. Не могат да бъдат използвани текстове или части от тях, нито разпространявани по какъвто и да е начин, без изричното съгласие на автора. Моля, запознайте се с условията за ползване на сайта.
  1. Ако имате въпроси към мен или просто искате да споделите нещо, пишете ми! Ще ви отговоря възможно най-бързо. Използвайки този формуляр, вие се съгласявате със съхраняването и обработката на данните ви от този уебсайт.

Възстановяване на паролата

Моля въведете вашия имейл. Ще получите паролата си на вашия имейл.