Сексуалната енергия

| 1 коментар
Сексуалната енергия

Сексуалната енергия е основната енергия на човека. За какво човек изразходва енергията си – е негов собствен избор.

Човек може да последва инстинкта си за продължение на живота и да предаде енергията си на детето си. Заедно със силата си, родителите предават на децата си и проблемите си. Когато жената ражда дете, тя му дава голяма част от силата си. След раждането жената не може да достигне максималното енергийно ниво, възможно за нея.

Мъжът получава сексуална енергия от жената по време на секс, но губи сексуалната си енергия в процеса на еякулация. Всеки път, когато той еякулира без да оплоди яйцеклетката на жената, той изразходва напразно своята енергия и енергията, получена от жената.

Поради това жената трябва внимателно да избира партньора си – не само, за да не губи ценната си енергия, а за да насочи своята енергия за постигане на своите цели.

Освен това, жената се привързва емоционално и енергийно към мъжа по време на секс. Мъжът получава енергия по време на секс дори и без да изпитва нищо към жената. За жената е достатъчен дори един полов акт, за да се образува мощен енергиен канал, по който жената отдава енергия на мъжа. Дори след раздяла, всеки път, когато жената просто си помисли за мъжа, енергията й „потича“ към него.

Ако жената и мъжът имат връзка, жената поддържа мъжа чрез своята енергия. Жената дава на мъжа енергията си, за да може той да й осигури защитата, от която тя се нуждае. Ако мъжът не й дава такава защита, жената изразходва напразно своята енергия. Постоянната загуба на енергия може да доведе и до развитие на гинекологични заболявания.

Как да го накарам да ми предложи

Прочетете откъс от книгата „Сексуалната енергия“

 


Ако харесвате тази статия, споделете я с приятели!

PinIt

Подобни публикации

Коментар за “Сексуалната енергия

  1. Нина

    Благодаря за обяснението, Мая! Бях чела нещо по тази тема в „Изворът на женската сила“ от Лариса Ренар и тогава не можах да разбера много за коя енергия става въпрос и къде отива тя в крайна сметка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Вход

Забравена парола?
Регистрация

Условия за ползване

Всички авторски и преводни текстове на сайта Love-aholic.com са обект на авторско право. Не могат да бъдат използвани текстове или части от тях, нито разпространявани по какъвто и да е начин, без изричното съгласие на автора. Моля, запознайте се с условията за ползване на сайта.
  1. Ако имате въпроси към мен или просто искате да споделите нещо, пишете ми! Ще ви отговоря възможно най-бързо. Използвайки този формуляр, вие се съгласявате със съхраняването и обработката на данните ви от този уебсайт.

Възстановяване на паролата

Моля въведете вашия имейл. Ще получите паролата си на вашия имейл.