Какво искат жените?

Какво искат жените?

В обществото е разпространено схващането, че мъжете са прости същества, които се нуждаят само от бира, секс и сън, а жените са сложни същества, които сами не знаят какво искат. Този извод вероятно е направен от мъж, който се е опитвал да общува на нивото на първата си чакра с жена, която е имала нужда от по-фина енергия.

Ако искате да имате нормални и пълноценни отношения, още в този момент се откажете от обобщенията. Няма такова нещо като „жените“ и „мъжете“. Ние сме уникални същества, които непрекъснато се развиват, непрекъснато променят идеите си за света, непрекъснато променят нуждите си. Забравете всички съвети, които сте прочели за „мъжете“ и „жените“. Във връзката общуването протича между две уникални личности – вие и вашия партньор. Постарайте се непредубедено да опознаете партньора си и се въздържайте от проектиране върху него на социални клишета.

„Жените са романтични“ – някои жени са, други не са романтични. За някои жени е романтика нежната целувка, за други – посвещаването на стих, за трети – поглед с любов. Разберете какво харесва и от какво се нуждае жената до вас.

„Мъжете искат секс“. Повечето мъже наистина се нуждаят от секс. Някои мъже обаче се задоволяват с всякакъв секс, други се нуждаят от нежен секс и пълноценни отношения. Съществуват мъже, които изобщо не се нуждаят от секс – те имат нужда от интимна връзка, от партньор до себе си, но нямат нужда от секс и не правят секс.

Хората са различни.

Но между всички хора има нещо общо – всички искат да бъдат обичани безусловно. Това означава да бъдат обичани такива, каквито са. Когато любовта между двамата партньори протича на нивото на сърдечната чакра, те се усещат един друг и всеки разбира интуитивно нуждите и желанията на другия. Всеки живее в себе си и в другия. Именно любовта осигурява онова разбиране между хората, за което всички мечтаят. И то присъства, докато енергията между партньорите се обменя на нивото на сърдечната чакра.

Ако човекът срещу вас събужда във вас такива чувства, а вие събуждате същите чувства в него, нямате нужда от никакви съвети и справочници за отношенията. Вие винаги ще правите всичко правилно – и той също. Връзката ви ще се развива лесно и бързо. Необходимо е само да умеете да обичате по този начин (да имате по-висока и по-фина енергия) и да привлечете подобен на вас партньор.

Когато срещнете такъв човек, усещате това в първия миг – това е любовта от пръв поглед. Това е усещането за силно сходство с другия човек. То протича на подсъзнателно ниво, мигновено – разбирате, че това е човекът.

„Сексуалната енергия“

Ако харесвате тази статия, споделете я с приятели!

PinIt

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Вход

Забравена парола?
Регистрация

Условия за ползване

Всички авторски и преводни текстове на сайта Love-aholic.com са обект на авторско право. Не могат да бъдат използвани текстове или части от тях, нито разпространявани по какъвто и да е начин, без изричното съгласие на автора. Моля, запознайте се с условията за ползване на сайта.
  1. Ако имате въпроси към мен или просто искате да споделите нещо, пишете ми! Ще ви отговоря възможно най-бързо. Използвайки този формуляр, вие се съгласявате със съхраняването и обработката на данните ви от този уебсайт.

Възстановяване на паролата

Моля въведете вашия имейл. Ще получите паролата си на вашия имейл.