Изневярата

| 1 коментар
Ицневярата

Изневярата е лъжа. Проблемът с изневярата не е, че партньорът ни е предпочел друг/а, а, че той е скрил този факт. Изневеряващият човек винаги се страхува – да не бъде разкрит, наказан, изоставен. Изневеряващият човек иска да запази и комфорта на връзката си, и емоцията на новата връзка. Поради това изневярата винаги е лицемерие.

Истината е, че отношенията, в които се случва изневярата, са били проблемни от самото начало. От самото начало нещо не е било наред. Общуването не е било съвсем наред, сексът не е бил съвсем наред. Идеални отношения няма, но винаги има предупредителни знаци за потенциалните големи проблеми.

Не се страхувайте от изневярата, страхувайте се от измамниците. Всъщност, не се страхувайте от измамниците, а просто се научете да ги разпознавате. В кулминацията на влюбването това понякога е трудно, но инстинктът за самосъхранение работи винаги. Хората, които създават дребни проблеми – не изпълняват обещанията си, прикриват факти от живота си, са хората, които са способни на изневяра. Ако човек лъже и постъпва непочтено с другите, не очаквайте, че ще бъде различен с вас.

Истината е, че никой не може да гарантира доживотна вярност. Но хората, които уважават себе си, разчитат на честни отношения. Те дават вярност и очакват същото. Повечето от тях дори не могат да си представят, че ще бъдат лъгани или изоставени. А ако им се случи да се влюбят в някой друг, те веднага казват истината на партньора си и заедно решават как да продължат отношенията си. Да си простят и да продължат заедно или да се разделят. В тези двойки изневерите са редки, а разделите – относително безболезнени.

Ако харесвате тази статия, споделете я с приятели!

PinIt

Подобни публикации

Коментар за “Изневярата

  1. Махакала

    Според статистиката около 95% от мъжете и 75% от жените изневеряват. 🙂
    В Англия 20% от децата не се от „бащите“ си. Предимно съседи и колеги са биологичните бащи. Грозното е, че бащите и децата не знаят за това.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Вход

Забравена парола?
Регистрация

Условия за ползване

Всички авторски и преводни текстове на сайта Love-aholic.com са обект на авторско право. Не могат да бъдат използвани текстове или части от тях, нито разпространявани по какъвто и да е начин, без изричното съгласие на автора. Моля, запознайте се с условията за ползване на сайта.
  1. Ако имате въпроси към мен или просто искате да споделите нещо, пишете ми! Ще ви отговоря възможно най-бързо. Използвайки този формуляр, вие се съгласявате със съхраняването и обработката на данните ви от този уебсайт.

Възстановяване на паролата

Моля въведете вашия имейл. Ще получите паролата си на вашия имейл.