Just married

| 2 коментара

И аз, като всички жени, мечтаех за мъж, който да ме обича истински. Да е верен. Да е сериозен и отговорен, да държи на думите си, да изпълнява обещанията си, да изразява любовта си с истински дела. Да е силен, независим, смел, но и мил и любящ. Да е романтичен – не твърде много и не твърде малко. Понякога да прави мили и безразсъдни неща за мен. Да ми казва, че ме обича поне веднъж на ден, но да няма нужда от това, защото погледът му казва всичко. И да иска истинска връзка, истинско обвързване, истинско семейство.

Признавам си – по някое време позагубих вяра в мечтата си. Реших, че е просто мечта, че такъв човек едва ли съществува. Опитах се да приема „реалността“, но не ми се получи. Защото знаех какво точно търся и от какво точно се нуждая. Отказвах се от срещи, отказвах се от връзки, отказвах предложения за брак и в продължение на доста дълго време бях сама.

Един ден реших да опитам отново и го срещнах. Човекът, който винаги съм търсила – от плът и кръв. Човекът от мечтите ми. На третата седмица ми призна любовта си, на втория месец ми предложи да се оженим.

И този път аз казах да.

Мечтите се сбъдват, когато слушаме сърцата си.

just married just married just married just married

 

Ако харесвате тази статия, споделете я с приятели!

PinIt

2 коментара за “Just married

  1. Ст.

    УРА! ЧЕСТИТО!!! ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ!

    Много хубави неща да ви се случват! :))))))))

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Вход

Забравена парола?
Регистрация

Условия за ползване

Всички авторски и преводни текстове на сайта Love-aholic.com са обект на авторско право. Не могат да бъдат използвани текстове или части от тях, нито разпространявани по какъвто и да е начин, без изричното съгласие на автора. Моля, запознайте се с условията за ползване на сайта.
  1. Ако имате въпроси към мен или просто искате да споделите нещо, пишете ми! Ще ви отговоря възможно най-бързо. Използвайки този формуляр, вие се съгласявате със съхраняването и обработката на данните ви от този уебсайт.

Възстановяване на паролата

Моля въведете вашия имейл. Ще получите паролата си на вашия имейл.