за любовта

4. Практическа интуиция: Имате право на три желания

2

Само си представете, че можете да си пожелаете всичко… Представете си, че ви предстои среща с човек, който знае всичко. Този човек може да ви разкаже всичко, което искате да знаете за любим човек или събития в миналото, настоящето и бъдещето.

А след това, като духът от лампата на Аладин, този всемогъщ човек ще ви направи чудесен подарък: ще отговори на три ваши въпроса. Какви въпроси бихте му задали?

Те не трябва да бъдат тривиални – те са само три. И трябва да се отнасят към основни проблеми в живота. Дали се отнасят към кариерата ви или отношенията с други хора, те могат да засягат препятствия или възможности, с които вие вероятно ще се сблъскате в близко бъдеще, и как най-добре да ги преодолеете и използвате. А може би има тайна в миналото ви, която желаете да разкриете.

За да се възползвате максимално от възможността, не задавайте въпроси за събития, които ще настъпят в близките дни. Задайте въпроси, чиито отговори ще можете да проверите през следващата половин година или година, или няколко години. Ако попитате за смисъла на живота, вие няма да успеете да проверите дали ви е даден правилен отговор.

Упражнение 2

И така, какво бихте попитали?

Вземете хартия и писалка и обмислете вашите три въпроса. Те могат да се отнасят до лични или служебни проблеми. Те могат да засягат вас, хора, които познавате, или хора, които все още не сте срещнали.

Три въпроса.

Не се притеснявайте, можете да попитате всичко. Никой, освен вас, няма да види тези въпроси. Не мислете, че въпросите ви са глупави. „Ще пораснат ли някога гърдите ми?” – такъв беше основният ми въпрос на 12 години!

Не е задължително отговорите на въпросите да бъдат само „да” и „не”, но трябва да бъдат различни и да не се повтарят един друг.

Още веднъж – задайте въпроси, на които наистина искате да получите отговор. Не се безпокойте за това дали правилно сте формулирали своите въпроси. По-нататък ще имате възможност да ги редактирате.

Ако ви е трудно да сведете желанията си до три, формулирайте толкова въпроси, колкото искате. Съставете списък, а от него изберете трите въпроса, на които най-силно желаете да получите отговор.

Когато свършите, отбележете написаното като Упражнение 2 в своя бележник и поставете дата.

Аз обещавам

В момента на приключване на тази книга, вие ще имате подробни отговори на своите три въпроса. „И как ще стане това?” – ще попитате вие. Помните ли човека, с който можете да се съветвате, това изключително същество, което знае отговора на всички въпроси?

Имах предвид вас.

Скоро ще разберете, че вие сте интуитивно същество. Вие непрекъснато се обръщате несъзнателно към „шестото си чувство”, но не си давате сметка за своята интуиция и не сте се опитвали да я развивате. Вярвайте ми – имате способността, точно сега, мигновено да получите полезна информация, независимо дали знаете нещо по този въпрос или не.

Тази книга ще ви помогне да развиете съзнателен контрол над тази удивителна способност посредством упражнения, в които вие ще отговаряте на всеки от въпросите си не веднъж, но отново и отново, от различна гледна точка и в различно време. А когато разкриете интуитивните си възможности, нищо не ви пречи да отговаряте и на други въпроси. Ограничих броя на въпросите, за да можем да направим упражненията организирано. Зная, че тази програма работи, защото за 9 години помогнах на хиляди хора да пуснат на воля интуицията си. В края на тази книга вие ще използвате интуицията си както никога преди.

Помнете, че няма аз да отговарям на вашите три въпроса. Вие сами ще го направите. Това означава, че трябва да изпълните упражненията. Той като те засягат тези три главни въпроса във вашия живот, мисля, че напълно ще обсебят вниманието ви.

Ако имате някакви съмнения

Вие можете да си кажете скептично, че никой (и най-малко самите вие) не може да отговори на вашите въпроси. Не ви обвинявам. Много от моите слушатели започнаха програмата скептично. Моля ви само да направите това, което вече ви помолих. Ако не вярвате, че можете да отговорите на своите въпроси, спомнете си, че сте го можели още в детството.

123 | 4 | 56789101112131415 | 161718192021222324252627282930313233343536373839404142

– Лора Дей, „Практическа интуиция“
Превод: Мая Живкова

Можете да харесате още
2 коментари
  1. FIRE

    Не сфанах нещо. Задавам си 3 въпроса, и си отговарям? Това ли е общо взето.

    1. Мая

      Пишеш си три въпроса, които те интересуват. Четеш внимателно следващите части на книгата, правиш следващите упражнения и работиш с тези 3 въпроса до края

Оставете коментар

Вашият имейл няма да бъде публикуван.