за любовта

Как да си върнем любимия за 21 дни

8

От много години си задавам много въпроси. И съм сигурна, че тези въпроси са ви до болка познати.

 • Защо отношенията ми с любимите ми мъже стават точно такива, каквито ги желая, когато спра да обичам?
 • Защо в началото всяка връзка е прекрасна – до момента, в който открия чувствата си. И след това започват проблеми, обиди, изневери, унижения?
 • Защо любовта ми не се оценява?
 • Защо когато се преструвам, че се отдръпвам, това няма ефект. А когато наистина се отдръпна, мъжът ми дава именно любовта, която съм желала?
 • Трябва ли винаги да играем игрички, за да поддържаме интереса?

И изобщо възможно ли е да обичаме, да сме открити и естествени, да даваме любов и да получаваме любов? 

Можем ли да обичаме и да се радваме на любовта си, без да се тревожим, че в следващия момент ще ни изневерят или изоставят?

Преди няколко години загубих надежда, че това е възможно. Загубих доверие в любовта, загубих доверие в хората, и най-лошото – загубих доверие в живота, защото разбрах, че всичко може да ни се случи във всеки момент, независимо как е било преди това. Всичко се променя за часове и дни и нищо не можем да направим.

А в сърцето ми живееше една любов, която не ми позволяваше да се предам. Исках просто да приема ситуацията, да преживея болката и всичко да свърши, но изпитвах любов, която ме караше да опитвам да оправя нещата. Не мога да опиша колко пъти съм се връщала към старите си отношения, колко пъти сам анализирала минали проблеми, колко въпроси са се въртели из главата ми, колко книги съм прочела – за да разбера защо се случват проблемите, които ни се случват, можем ли и как да ги предотвратим?

Днес зная, че можем да имаме много по-добри връзки от тези, които имаме. Можем да обичаме спокойно и не трябва да играем игрички и да следваме измислени правила. Можем да предотвратим много проблеми – унижения, изневери, раздели. Можем и да решаваме тези проблеми относително лесно, когато настъпят.

И за целта трябва просто да знаем какво да правим. Трябва да познаваме малко по-добре себе си, да обръщаме малко повече внимание на реалността и просто да реагираме правилно.

Най-голямата изненада за мен бе да разбера, че проблемите, които развалят отношенията ни, са „дребни“ и нямат нищо общо със самата любов и с връзката. Това са проблеми в характера ни и те се проявяват в любовта, в приятелствата, във всичките ни отношения, в работата ни. Много рядко хората се разделят поради липса на любов – обикновено те се разделят по друга причина, привидно незначителна. Най-често това е желанието да реализираме себе си и мечтите си за сметка на партньора си – да го променим така, че да получим каквото желаем.  Но може да бъде и нещо много по-дребно – като неспособността ни да изслушваме или да изразяваме чувствата си, когато това е много важно за партньора ни.

Оказа се, че и решението на проблемите е лесно, когато разберем истинската причина и променим поведението си. Лесно е, защото всичко, което ни се случва, е наше подсъзнателно желание. И вместо да се борим с последствията, можем много бързо и с много малко енергия да разрешим причината. Вместо да се опитваме да заобикаляме проблема, можем лесно и бързо да го решим, за да можем да бъдем по-щастливи.

В книгата „Как да си върнем любимия за 21 дни“ съм представила най-важната информация, която трябва да знаете, за да не задълбочите проблема си и да го разрешите възможно най-бързо.

Колкото по-скорошна е раздялата, толкова по-бързо можете да възстановите връзката си. Дори да сте били разделени с години, отново можете да възстановите връзката си, но за това може да е необходимо малко повече време.

Времето, което ви е необходимо за възстановяването на връзката, е времето, за което ще успеете да постигнете правилното емоционално състояние. От опит зная, че това може да стане за няколко часа и любимият човек сам да потърси контакт до 1-3 дни.

Когато писах „Как да си върнем любимия в 13 стъпки“, смятах, че нямам много контрол върху това състояние и трябва да изчакам то да се случи само. Днес зная няколко неща, които мога да направя съзнателно, за да постигна по-лесно това състояние. То е подсъзнателно и неволево, но можем да го провокираме съзнателно. И най-важното – разбрах какво да правя, за да не му преча, когато се появи.

Ще разберете как точно работи ума ви и защо не е добре да упорствате да възстановявате връзката си през първите дни. Ще разберете какво точно да направите, за да постигнете правилното емоционално състояние и какво не трябва да правите, за да не задълбочите проблема. Тази книга може да ви спести много време и енергия, много болка и излишни страдания. Не казвам това, защото съм неин автор. Когато я привършвах, си мислех, че бих дала всичко да имах тези знания преди години и колко различен щеше да бъде живота ми, ако знаех това тогава.

В книгата „Как да си върнем любимия за 21 дни“ не е заместител, а допълнение към книгата „Как да си върнем любимия в 13 стъпки“. Можете да я използвате и самостоятелно, но най-добър резултат ще имате, ако прочетете и двете книги.

Как да си върнем любимия за 21 дни

Можете да харесате още
8 коментари
 1. petrov

  Заслужавате да Ви призная, че само един прочит на книгите Ви донесе качествена промяна в отношенията с любимия човек, при това всичко се случи учудващо лесно… нещо, което преди трудно постигах. Не знаех как да постъпя, струваше ми много нерви, търпение и безсънни нощи. И много… ужасно много грешки.

  Смятам, че информацията в книгите Ви е напълно достатъчна. Необходимо е просто време и много усърдие за постигане на желаните резултати.

 2. mirela1973

  Iskam da izrazq ogromnata si blagodarnost kym avtorkata na knigata, tazi kniga promeni jivota mi,ne prosto q pro4etoh,no q usetih sys syrceto si i razbrah …ot nas zavisi da sme 6tastlivi,ne ot nqkoi drug i kogato tova stane 4oveka,koito obi4ame se 4ustva privle4en kym nas i se vry6ta…no tova ne e vsi4ko,jivota stava po-hubav,kolkoto po-dobre se 4ustvame,tolkova pove4e hubavi ne6ta se slu4vat,..dostaty4no e da se cenim ,haresvame i uvajavame i drugite 6te go pravqt.Uspeh na vsi4ki,koito jelaqt tova ot cqloto si syrce,vqrvaite i ne se predavaite,tova e pytq kym uspeha.

  1. maya

   Благодаря ти, Мирела! Много се радвам за теб и ти пожелавам да задържиш това състояние 🙂

 3. esin

  neznam no iskam iaz da opitam obi4am edin ……….nemoga s drug opitvamse no ne stava sarceto znae i obi4a edin iskam dasigo varna pomognetemi

 4. Пано

  Като не го върнем има и на други места цветя за мирисане 😉

 5. maya

  Така е… стига сърцето да е съгласно 🙂

 6. Антония

  Мая,книгата само в електронен вариант ли се предлага?

  1. maya

   В момента се предлага само в електронен вариант

Оставете коментар

Вашият имейл няма да бъде публикуван.