за любовта

3. Системата на Норбеков: Три ями, които ни очакват по пътя към оздравяването

0

Преди да пристъпите към изпълнение на упражненията от курса, се запознайте подробно със системата на Мирзакарим Норбеков, с противопоказанията, а най-добре е да посетите курс под ръководството на подготвени преподаватели.

Системата работи – доказа го опитът. Няма нужда да ви доказвам това – по целия свят се провеждат занимания и се постигат огромни успехи. Най-важното е да не оставаме възможни препятствия, шанс да не разрешите този проблем.

По този път ни очакват много врагове. Победата над всеки един от тях ще ви прави по-силни, по-умни, по-мъдри, по-могъщи.

Какви проблеми ни очакват?

Първо страх. Вие можете да кажете: „Аз съм силен човек, аз не се страхувам”, но съмнявате ли се в себе си? Съмнението в себе си е дълбок подсъзнателен страх.

Второ мързел.

Трето – достатъчно големия ви опит с вашите неуспехи. Ходили сте при лекари, при специалисти. Малки технически причини – не сте били достатъчно настроени, били сте заети, между другото сте решили да бъдете здрави. Поради това вие не сте били достатъчно мобилизирани – и резултатът е бил поражение. Това може да ви накара да се съмнявате, че и този път няма да се получи.

За тези проблеми, които можем да срещнем, трябва да бъдем подготвени. Когато ви се иска да помързелувате – леко нежелание, да оставим за после, да оставим за утре, точно тогава трябва да се заставите да тренирате. Когато преборим „Не искам”, тренираме своята воля, когато преборим „После”, побеждаваме своя страх, своята неувереност, своето съмнение. Трябва да сме вътрешно подготвени да победим тези врагове – своите слабости.

Превод: Мая Живкова

Можете да харесате още

Оставете коментар

Вашият имейл няма да бъде публикуван.