за любовта

39. Практическа интуиция: Интуицията в личния живот

0

В упражнение 25 отговорихте на третия си въпрос.

Лесно можете да създадете вариации на тази техника на смяна на местата. Заменете моите въпроси със свои – такива, на които бихте искали да получите отговори за по-добра работа с клиентите си. Ако използвате техниката за отговор на въпрос и чувствате, че отговорът не се отнася към човека, който ви интересува, използвайте го като метафора.

Интуицията в личния живот

Интуицията и сънищата ми разказват много неща. Интуицията като постоянна, ежедневна практика може в много отношения да обогати вашия живот. Аз изпълнявам интуитивните си упражнения всяка сутрин. Въпросите, на които отговарям, често са неопределени, например „Какво е положението ми?” или „Какво трябва да зная, за да преживея по-добре този ден?”. В началото на седмицата си подготвям 14 въпроса, поставям ги в пликове и отговарям на сляпо. Така дори в неделя не зная на какъв въпрос отговарям. Също така често поставям един и същи въпрос в няколко плика.
Можете да практикувате този метод с приятел/ка или съпруг/а, отговаряйки на въпросите на другия. Това може да ви даде представа за предстоящия ден, за живота и за самите вас, може да ви помогне да избегнете неприятности.

И накрая, научих, че ако погледна картина и си помисля „Може да падне”, това означава, че не трябва да се мотая и трябва да я укрепя, преди това действително да се случи. Няма нищо по-горчиво от признанието на собствената правота след като лошото вече се е случило.

Упражнение 26
Техника на кръга

В това упражнение ще отговорите на един въпрос.

Представете си, че се намирате в центъра на кръг. Опишете себе си. Какъв е вашият образ? След това съсредоточете вниманието си върху това, което ви окръжава. Опишете как се чувствате, намирайки се в центъра на кръга. Огледайте се наоколо и опишете какво има около вас.

Представете си че вие сте окръжността. Опишете себе си. Представете си, че можете да възприемете всичко, което се намира в кръга. Опишете тази среда. Кой или какво се намира там?

Представете си, че стоите извън кръга и гледате към вътрешността му. Как изглежда кръгът от тази позиция?

Запишете отговора си в бележника си под името „Упражнение 26”.

123456789101112131415 | 1617181920212223242526272829303132333435363738 | 39 | 404142

Лора Дей, „Практическа интуиция“
Превод: Мая Живкова

Можете да харесате още

Оставете коментар

Вашият имейл няма да бъде публикуван.