за любовта

Just married

3

И аз, като всички жени, мечтаех за мъж, който да ме обича истински. Да е верен. Да е сериозен и отговорен, да държи на думите си, да изпълнява обещанията си, да изразява любовта си с истински дела. Да е силен, независим, смел, но и мил и любящ. Да е романтичен – не твърде много и не твърде малко. Понякога да прави мили и безразсъдни неща за мен. Да ми казва, че ме обича поне веднъж на ден, но да няма нужда от това, защото погледът му казва всичко. И да иска истинска връзка, истинско обвързване, истинско семейство.

Признавам си – по някое време позагубих вяра в мечтата си. Реших, че е просто мечта, че такъв човек едва ли съществува. Опитах се да приема „реалността“, но не ми се получи. Защото знаех какво точно търся и от какво точно се нуждая. Отказвах се от срещи, отказвах се от връзки, отказвах предложения за брак и в продължение на доста дълго време бях сама.

Един ден реших да опитам отново и го срещнах. Човекът, който винаги съм търсила – от плът и кръв. Човекът от мечтите ми. На третата седмица ми призна любовта си, на втория месец ми предложи да се оженим.

И този път аз казах да.

Мечтите се сбъдват, когато слушаме сърцата си.   

Можете да харесате още
3 коментари
 1. Ст.

  УРА! ЧЕСТИТО!!! ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ!

  Много хубави неща да ви се случват! :))))))))

  1. Мая

   Благодаря ви 🙂

 2. Russlan

  Интересна страница! Поздравления! 🙂

Оставете коментар

Вашият имейл няма да бъде публикуван.