за любовта

13. Системата на Норбеков: Помогнете си с положителни емоции

0

Преди да пристъпите към изпълнение на упражненията от курса, се запознайте подробно със системата на Мирзакарим Норбеков, с противопоказанията, а най-добре е да посетите курс под ръководството на подготвени преподаватели.

Ако по време на упражненията си вие получите допълнителна помощ от самия себе си, би било чудесно. Каква помощ? Имам молба към вас.

Запишете на една страница от дневника си в какви ситуации, след какви процедури се чувствате бодри, имате добро настроение, иска ви се да пеете, иска ви се да прегърнете целия свят. Започваме да съставяме този списък. Уточнявам – как се чувствате след масаж, как се чувствате след баня, как се чувствате след като ядете различни храни, след разходка на свеж въздух. Вашето настроение е основата, върху която ще работим.

На втора страница запишете действията, след които се чувствате уморени, депресирани, в лошо настроение. По време на изпълнение на упражненията се постарайте да избягвате ситуациите от отрицателния списък и се занимавайте с нещата, които ви карат да се чувствате добре физически и психически.

Превод: Мая Живкова

Можете да харесате още

Оставете коментар

Вашият имейл няма да бъде публикуван.