за любовта

19. Системата на Норбеков: Дневник

0

Преди да пристъпите към изпълнение на упражненията от курса, се запознайте подробно със системата на Мирзакарим Норбеков, с противопоказанията, а най-добре е да посетите курс под ръководството на подготвени преподаватели.

Необходимо е да запишем в дневника изходното състояние, от което започваме упражненията. След това всеки ден ще отбелязвате измененията, които ще настъпват във вашия организъм, в характера и настроението ви.

1. Запишете всички нарушения, от които страдате и които желаете да отстраните.
2. Запишете чертите на характера си, които ви помагат в живота и които желаете да усилите и да развиете. След това запишете чертите от характера си, които ви пречат да постигате желаните цели и които желаете да отстраните или да замените с противоположни.
3. Поставете оценка по 10-балната система на всеки от следващите параметри на вашето състояние:
– усмивка
– осанка
– настроение
– самочувствие
– апетит
– сън

4. Наблюдавайте как се променя тялото ви по време на упражненията. Започнете да записвате ежедневно следните параметри:
– ръст
– тегло
– температура
– талия
– гръдна обиколка
– бедрена обиколка

5. Намерете дефекти на кожата си, които искате да отстраните – белези, ръбци, вени, мазоли, бръчки (без бенки) и запишете дължината и ширината на всеки от тях.

6. И накрая напишете най-главното – целта на живота ви, заради която ви е необходимо да бъдете здрави, заради която ще работите над себе си. Можете да си поставите няколко цели, близки или далечни, и ежедневно да отбелязвате колко сте се приближили до реализацията им.

Запомнете – пътят без цел е път за никъде.

С попълването на дневника програмата за деня е изпълнена.

Превод: Мая Живкова

Можете да харесате още

Оставете коментар

Вашият имейл няма да бъде публикуван.