за любовта

21. Системата на Норбеков: Как мислите и настроението ни се отразяват върху тялото ни?

0

Преди да пристъпите към изпълнение на упражненията от курса, се запознайте подробно със системата на Мирзакарим Норбеков, с противопоказанията, а най-добре е да посетите курс под ръководството на подготвени преподаватели.

Как мислите се отразяват в тялото? Как настроението се отразява в тялото?

Представете си, че ядете лимон. Намирате се на улицата, нямате прибори. Сложете ръцете си пред себе си и си представете, че държите лимон. Спомнете си как изглежда лимона, спомнете си сочността на лимона. Как усещате този въображаем образ върху кожата си? Тежестта на лимона, температурата на лимона. А сега си представете, че отхапвате половината от лимона и започвате да го дъвчете. Не знам как е при вас, но в устата ми се появи кисел вкус, но може би защото в момента аз си представям това. Опитайте, дайте воля на фантазията си. И колкото по-ярка е фантазията ви, толкова по-обилно слюноотделяне ще предизвика.

Ето ви отговор на въпроса как изкуствено да предизвикаме увереност в оздравяването си и да създадем фантазия, че сме здрави. Вашите мисли ще предизвикват нужния резонанс в цялото ви тяло.

Следващият важен въпрос, който ще разгледаме, е влиянието на нашето внимание на клетъчно ниво.

Превод: Мая Живкова

Можете да харесате още

Оставете коментар

Вашият имейл няма да бъде публикуван.