за любовта

23. Интуицията в любовта: От фантазията към реалността

0

Създаване на нова реалност

Осъзнавайки какво точно искаме, често с учудване забелязваме, че вече го имаме около себе. Забелязали ли сте, че дума, която току-що сте научили, постоянно започва да се появява в списанията и книгите? Тази дума винаги я е имало, но вие не сте й обръщали внимание, защото не сте знаели значението й.

Когато осъзнаете своите желания, ще останете удивени, забелязвайки, че те на са непостижима фантазия. Не твърдя, че новите отношения ще се материализират още утре (въпреки че е възможно). Но ще забележите, че имате възможности да осъществите вашата цел още сега. Това се отнася особено ако имате любим човек.

За да постигнете сигурност, че целта ви е осезаема и присъства на съзнателно и безсъзнателно ниво, е важно да предприемете следните действия:

1. Запишете своята цел
2. Измислете символ, който я характеризира
3. Разкажете за нея на един човек
4. Всеки ден правете нещо, което да ви напомни за целта

Запишете целта си

В момента, в който ясно разберете какво искате от любовната си връзка, е необходимо да го запишете в ясен вид и в позитивна форма – така целта ви ще стане по-реална и осезаема. Много важно е да запишете целта в утвърдителна форма, сякаш вече сте я постигнали.

Не трябва да пишете: „Искам самотата ми да свърши” – този запис ще ви накара да забравите за целта си и да насочите цялата си енергия на преодоляването на душевната си болка. „Искам да намеря прекрасен мъж” също не става – тя насочва вниманието ви към търсенето. Ето една правилна формулировка: „Моята връзка е пълна с любов и страст. Ние имаме обща цел – да живеем заедно и да създадем семейство, и бъдещето ни е пълно с радостни събития и богатство”. Обърнете внимание на това, как усещането за вече осъществената цел обръща фокуса на вниманието ви върху най-важното – вашата цел.

Ето няколко примера за ясно определени цели в любовния живот:

  • Срещам се с успял бизнесмен, с който имам страстни, изпълнени с радост любовни отношения. Ние си помагаме един на друг в създаването на прекрасни неща както в живота на всеки от нас, така и в съвместния си живот.
  • Мъжът ми е най-добрият ми приятел. Ние и нашите три прекрасни деца живеем в красив дом. Той получава висока заплата, така че аз имам възможност да си стоя вкъщи с децата. Семейството е приоритет и на двама ни. Ние веднага разбрахме, че трябва да бъдем заедно и сме благодарни на съдбата, че сме едни до друг.
  • Страстта на любовника му и сериозността на намеренията му спрямо мен растат с всеки изминат ден. Ние искаме живот, изпълнен с приключения, чувствайки се в безопасност при това. Можем свободно да говорим за чувствата си. Защитаваме се един друг и защитаваме нашите отношения.
  • Срещам се с прекрасен, чувствен мъж, който ме обича и ме обожава, само мен. Имаме три красиви, щастливи дечица и много близки отношения. Интересува ме всеки член от семейството ми. Нашите отношения ни доставят радост.

12345678910111213141516 | 1819202122 | 23 | 2425 | 26272829303132333435363738394041424344 | 45 | 46 | 474849505152535455565758

Лора Дей, „Практическа интуиция в любовта“
Превод: Мая Живкова

Можете да харесате още

Оставете коментар

Вашият имейл няма да бъде публикуван.