за любовта

Той е женен

0

Женените мъже са много привлекателни за жените по три причини.

Първо, те вече са възпитани от своите жени и знаят как да се държат с вас – знаят точно какво очаквате, какво е приемливо и какво – не; жененият мъж е готов продукт на друга жена.

Второ, женените мъже не ви преценяват като стока за продан (както неженените), защото нямат намерение да се обвързват сериозно с вас. Женените мъже ви харесват и ви се радват от сърце, защото намират във вас нещо, което отдавна липсва в съпругите им и в семейството им и поради това създават у вас усещането, че сте много специални.

Трето, женените мъже са недостъпни – и поради това много привлекателни.

Връзката с женен мъж е много опасна за вас, защото вашата възможност да промените неговата семейна ситуация и твърде малка.

Женените мъже веднага ще ви обяснят колко са неразбрани, колко отдавна не правят секс с жените си и колко страдат. Обикновено имат сериозна причина да останат в тази връзка – детето. Бързо ще бъдете въвлечени в драматична ситуация, която ще ви въздейства емоционално на всички нива – ще изпитвате любов, ще изпитвате състрадание, ще изпитвате нежност и болка, през повечето време ще страдате по липсата му, вероятно ще имате страхотен секс в откраднати моменти, което ще придава много чар на връзката ви – и със сигурност ще имате твърде много моменти на безнадеждност и страдание.

Истината за женените мъже е по-различна от тази, което ще ви представят те (въреки че често самите те си вярват и поради това звучат убедително).

Тези мъже обичат жените си и поради това са с тях – каквото и да ви говорят. Тези мъже са избрали своите жени внимателно, изпитвали са любов, създали са деца, с годините са се привързали, имат общи финанси и имущество и не на последно място – получават грижа, обич, секс и всичко останало от жените си. Във връзката може би им липсва единствено страстта от първите месеци – което е нормално и за което отговорност има не само жена му, “която не го разбира“ – а и той, който вероятно отдавна е спрял да я гледа с влюбени очи.

Влюбените мъже имат тези проблеми, защото избягват да ги обсъждат с жените си – защото се страхуват да не ги загубят. Можете да бъдете абсолютно сигурни, че жената на женения мъж в повечето случаи изобщо не знае, че в семейството й има проблем – защото той се държи нормално и не изразява своите претенции. по една единствена причина – получава достатъчно от жена си и го знае, и го цени, и не желае да рискува връзката си с нея по никакъв повод.

Ако човек не се чувства добре в дадена ситуация, той обикновено я променя, дори промяната да е трудна. Когато хората не се чувстват добре един с друг, те се разделят, дори да имат брак и деца. Разводи съществуват.

Ако любимият ви женен мъж не се е развел до момента, няма намерение да го прави изобщо. Разбира се, вие няма да чуете това, защото той изпитва някакви чувства към вас и жела да изживее емоцията, която не е изживявал от години. Ще ви каже, че има нужда от време, че в момента жена му е стресирана и той се притеснява, че тази новина ще я съсипе или че ще я подготвя постепенно. Ако той отлага да съобщи на жена си за вашата връзка, твърде вероятно е този момент никога да не настъпи.

Жененият мъж така ще ви представи своята ситуация и така ще манипулира чувствата ви, че вие да се съобразите напълно с неговия живот и да му влезете в положението. Докато това е така, връзката ви ще продължава – разбира се, тайно.

В момента, в който пожелаете нещо реално за себе си, вие се превръщате в заплаха за женения мъж и семейството му – и най-вероятно ще бъдете отхвърлена. Той държи на семейството си повече, отколкото на връзката си с вас, ако е все още женен – и няма да избере вас, ако се налага да избира.

Обърнете се към статистиката си – мъжете рядко изоставят жените си. Изневеряват им многократно, но остават с тях и не се развеждат. Решението да се разведат е толкова трудно за мъжете, колкото и решението да се оженят.

Някои мъже изоставят жените си

Съществуват мъже, които избират любовницата си и изоставят жена си.

Преди да се зарадвате на неговия избор, се замислете – мъж, който е готов веднага да изостави жената, с която е създал дом, семейство и дете, утре ще изостави и вас заради следващата, която събиду интереса му. Тази вероятност е доста голяма, защото поведението на хората в критични ситуации е въпрос на характер. Любовта също.

Съществуват признаци, по които можете да разберете дали жененият мъж наистина възнамерява да прекъсне връзката си с жена си и да създаде връзка с вас.

Ако той има такова намерение, ще го направи много бързо. Моите наблюдения показват, че мъжете, които се решават на такава стъпка, го правят през първите три месеца. Те са влюбени в новата жена, прекъсват бързо връзката със старата и започват живота си наново – веднага.

Ако вашият мъж отлага, измисля обяснения и непрекъснато намира причини да не направи решителната крачка или директно ви казва, че няма да изостави семейството си, в тази връзка вие просто си губите времето.

Имайте предвид, че давайки любовта си на женения мъж, вие го правите по-силен, по-самоуверен, по-щастлив, по-енергичен – и вашата енергия се влива в неговото семейство. Всеки успех, който постигне благодарение на вас, той ще сподели със семейството си.

Какво да направя, ако съм влюбена в женен мъж?

Любовта е прекрасно чувство и можете да дадете шанс на женения мъж да ви засвидетелства своята любов.

Но не започвайте истинска връзка с него и не му давайте сърцето си. Не слушайте думите му – той чудесно знае какво да ви каже – а наблюдавайте действията му. Някои мъже поддържат публични връзки с любовниците си и жените им знаят за това и го приемат; публичността не означава нищо, ако той все още е с жена си. Ако не прекъсне връзката си с жена си до 3 месеца, това вероятно никога няма да се случи. А вие трябва да решите дали това е връзката, която искате за себе си.

Не искам да разбивам чуждо семейство

Любовният триъгълник няма безболезнено решение – винаги някой страда, а най-често и тримата участници.

Но трябва да знаете, че не можете да разбиете чуждо семейство, ако оставите мъжа да вземе сам своето решение. Ако той избере вас – това ще бъде негово решение. Неговата жена ще страда, но вие ще бъдете щастливи и той – също. Това е тежък избор, но вашият избор е между вашето щастие и щастието на други хора. По същата логика би трябвало да откажете да получите работа, защото за нея кандидатстват и други хора, които ще страдат, ако бъдат отхвърлени, или да се откажете да учите, за да не взимате мястото на някой друг. Добрите места в този живот са ограничени и за тях има конкуренция. Ако не се борите за интересите си и щастието си, интересите ви няма да бъдат защитени и ще бъдете нещастни и сами.

Разбира се, бившето му семейство няма да изчезне с магическа пръчка. Постъпките ви днес ще имат последствия утре.

„КАК ДА ПОЛУЧА ПРЕДЛОЖЕНИЕ ЗА БРАК.
Тайните за мъжете, които трябва да знаете“

Как да го накарам да ми предложи

Можете да харесате още

Оставете коментар

Вашият имейл няма да бъде публикуван.