за любовта

Истинската жена – това си ти

1

Работя като женски сексолог. И в моя кабинет често се задават въпросите: Каква е истинската жена? Как да стана истинска жена? Как да срещна истински мъж? Как да превърна безполезния си мъж в истински?

И тези въпроси се повдигат непрекъснато.

И се леят реки от сълзи. Затова, че „аз не съм истинска жена, а той не е истински мъж“.

Слушам в дълбока скръб и разбирам, че големият бизнес и медиите са ни накарали да загубим ума си.

Разбира се, те трябва да ни продадат всички техни процедури, услуги и препарати. И затова ни внушават съществуването на два киборга – истинската жена и истинския мъж. И чрез вечното им преследване ние губим много в илюзии за щастие, младост, красота и сексуалност.

Какво представлява истинската жена? Разбира се, тя е млада. От стари ние не се нуждаем, старите са за газовите камери, за да не нарушават имиджа на идеалния ни свят. Много красива. Устните и гърдите трябва да са големи и стърчащи, за да пробуждат сексуалното желание на истинските мъже. Кожата – съвършена. От несъвършени неща ние не се нуждаем. Още от детството ни трябва ботокс, а още по-добре – от раждането, за да не допуснем проблеми. Иначе тези мимически бръчки под очите ще провалят ерекцията на истинския мъж. Косата трябва да е дълга, гъста и копринена, за да може истинският мъж да я гали вечер вместо котка и да релаксира. Трябва да се облича с ярки и предизвикателни дрехи, прилепнали, с цепки и дълбоко деколте, за да покаже всичките си прелести от пръв поглед и за да събуди сексуалното желание на истинския мъж. Токчетата – задължителни. За да заема сексуални пози, да показва всичките си извивки и да качва снимките си в Инстаграм, за да събужда сексуалното желание на истинските мъже.

Да не забравихме нещо?

Забравихме. Истинската жена прави всички това, за да събужда сексуално желание и тя знае, че трябва да може да му отговори. Затова тя знае 150 начина за орален секс, във всеки момент жадува за анален секс, може да прави еротичен масаж. Та винаги има желание за секс. Винаги е влажна и готова. Никога не я боли глава и няма лоши дни. Получава оргазъм мигновено, а ако сексът продължи повече от минута, тя получава множество оргазми, например оргазъм на всеки три секунди. По време на секс тя крещи като луда слоница и реве като ранена тигрица. След секс, даже с продължителност 30 секунди, тя благодари на своя благодетел (истинския мъж) за това, че я е наградил със своето свещено внимание.

А след секса какво? Във всеки случай не и телевизия. Що за глупости. Истинската жена и истинският мъж не гледат телевизия.

Истинската жена готви много вкусно. Между курсовете за френска любов тя е посещавала и готварски курсове. Френска кухня, италианска кухня, азиатска кухня. След минутка секс тя бодро приготвя за истинския мъж кулинарни шедьоври, като междувременно разговаря с него на интелектуални теми. Да не си помислите, че истинската жена е глупава?

Истинската жена има поне две висши образования. Някакво хуманитарно – тя все пак е жена. И второ – икономическо или юридическо, за да помага в бизнеса на истинския мъж. Тя не е само за леглото. Тя е за живота. Истинската жена е като крава – и мляко, и сирене, и извара. Много ползи.

Освен това истинската жена сама печели много пари. Иначе как ще бъде опора на истинския мъж в трудни времена?

И още нещо, много важно – характерът на истинската жена. Той е идеален. Тя е разбираща, добра и ласкава. Винаги е опора за истинска мъжкия. Притежава кучешка преданост, безусловно приема и обожава истинския мъж. За него ще мине през огън и вода и медни тръби. Тя търпи, мълчи и се усмихва. Няма лошо настроение, няма недоволство и – най-важното – няма никакви изисквания към истинския мъж. И е покорна. Той има нужда от любовница – добре, секс тройка – добре, извънбрачно дете – какво да правиш. Ето какъв страхотен характер има истинската жена!

Да сме забравили нещо? Да, забравихме.

Истинската жена постоянно посещава курсове за самоусъвършенстване. Психодрама, фотография. Тя винаги трябва да бъде интересна, забавна, весела, с разностранни интереси. Ако на истинския мъж му стане скучно, той веднага ще си намери друга истинска жена.

И разбира се – истинската жена помни, че трябва да зарежда истинския мъж с енергия. Неговото професионално развитие и благосъстояние зависи от това как тя го зарежда с енергия. Ако той лежи на дивана, пие бира и нищо не желае да прави – значи тя не го зарежда достатъчно. Значи са нужни още курсове, за да се научи как да го зарежда по-добре.

Изненадващо ли е, че седящата пред мен жена, стремяща се да достигне този идеал, се намира в прилична невроза? Тя разбира, че нещата не се получават – значи тя е неудачница. Лузър. Ненужна никому. Седи и оплаква самотата си.

Опитвам се да й кажа, че е време да изхвърли киборга на боклука. И че причината за самотата й вероятно е стремежът й да стане истинска жена, а не това, че не е станала.

Разказвам й за себе си. Имам лош характер. Излишни килограми, което тя вижда и сама. Не мога да готвя и нямам намерение да се уча: каквото ми доставят, това ям. Аз съм на 36 години и никога не съм пробвала никакви подмладяващи процедури. Обличам се както ми харесва, с обикновени градски дрехи – дънки, удобни обувки, някакъв пуловер. Не мога да зареждам с енергия никого освен моите студенти, но това ми е наследствено, аз съм педагог трето поколение. Работя много и нямам много време и сили да общувам с близките си. Работа с удоволствие, обичам работата си. И работата ми носи и добри пари. Но аз не поддържам мъжете с тях. И съвсем не съм разностранна – разбирам се добре само с хората от моята професия, а с много от останалите съм пълна издънка. В общи линии съм пълна противоположност на истинската жена. И по някаква причина живеят с удоволствие и радост. И се чувствам много секси. Защото сексуалността – това е как се чувстваш в живота. А аз се чувствам добре.

И това мое добро усещане, моето състояние, моят любовен контакт с живота привлича мъжете. Никога през живота си не съм изпитвала недостиг на мъжко внимание. А сексът – това е желание за единство и разтваряне. И е логично, че мъжете желаят единство с щастлива жена, искат да се разтворят в нейното душевно състояние и затова не обръщат внимание на бръчката под дясното око и на пъпката на дупето. И логично, те не търсят единство с нещастна жена и не искат да се разтварят в нейното страдание. Затова и да си закачиш нови устни, в твоето страдание и невроза никой мъж няма да пожелае да се потопи. И така се получава – здравей, самота.

И единственият съвет, който мога да дам, е да пратите по дяволите истинската жена и истинския мъж. Бъди такава, каквато искаш, каквато се харесваш, както ти е удобно. Ориентирай се само по това дали нещо ти носи удоволствие или не. Търси това, което ти носи удоволствие. Общувай с хората, които ти носят удоволствие. Прави само това, в което можеш да вложиш и душата, и тялото си. И в резултат на това ще дойде състоянието на фонова радост. И животът ще стане удоволствие. Наричам това секс с живота.

И ако се научиш да правиш секс с живота, самотата и страданието ще се превърнат само в мрачен спомен.

Не, не казвам, че животът ще стане идеален. Ще има и лоши моменти, и проблеми – но те ще се случват на фона на усещането „животът е удоволствие“. А това е живот със съвсем различно качество. Със съвсем различен вкус. И си заслужава да се опита. Когато другите опитат този вкус, те ще поискат да го опитат отново – чрез теб, и отново, и отново. Това е и истинската сексуалност. И тя не зависи от възрастта, външността, телосложението, характера, навиците, знанията и уменията.

Истинската жена – това не е измисленото гламурно чудовище, което е време да се изпрати в боклука на историята. Истинската жена е готина, вкусна, щастлива, интересна, заобиколена с приятели, мъже, внимание, събития – това си ти, когато не се подчиняваш на чужди правила и не приемаш чужди форми, а уверено следваш своята линия, живееш както ти харесва, правиш това, което желаеш, и получаваш удоволствие от живота, когато живееш истински, наслаждаваш се на живота и споделяш удоволствието си с останалите хора.

Автор: Настя Михеева

Можете да харесате още
1 коментар
  1. danitodani

    🙂

Оставете коментар

Вашият имейл няма да бъде публикуван.