за любовта

Жените, които имат късмет в любовта

3

Кои хора имат късмет в любовта? Красивите? Не. Красотата има своето значение, но далеч по-голямо значение има емоционалната зрялост на човека. От първостепенно значение са ранните години от живота на детето и връзката му с неговите родители.

На кои жени им върви в любовта?

Жени, които приемат себе си като завършени личности, дори когато желаят да променят нещо в себе си. Тези жени уважават себе си и се грижат за себе си, ценят себе си, а не търсят отношения с мъже, за да поддържат самочувствието си.

Тези жени приемат себе си, затова приемат и другите хора и не се опитват да ги променят и приспособят към своите потребности. Тъй като приемат себе си, тези жени не потискат „негативните“ си чувства, а приемат еднакво както положителните, така и отрицателните си емоции.

Тези жени се харесват, харесват своите убеждения и ценности, следват своите интереси, гордеят се със своите постижения. Те са открити и доверчиви и не се страхуват, че ако другите хора ги опознаят по-добре, ще ги изоставят.

Тези жени приемат мъжете и отношенията такива, каквито са. Те не се опитват да станат необходими на мъжа, за да се почувстват достойни, а обратно – задават си въпроса „Добри ли са за мен тези отношения? Позволяват ли ми да бъда себе си?“

Ако отношенията не ги удовлетворяват, тези жени могат да се откажат от тях без да изпадат в отчаяние.

Те не търсят драма в отношенията. Тези ценят своето здраве, щастие и умеят да защитават интересите си. Те търсят партньори със сходни ценности, интереси и цели. Във връзките си те запазват собственото си пространство и уважават личното пространство на партньора си, тъй като не са зависими емоционално от неговото присъствие във всеки момент.

Тези жени не изоставят приятелите и близките си хора, не се отказват от интересите и личните си занимания заради любовната си връзка. Те намират мястото  и баланса между всички важни неща в живота си.

Можете да харесате още
3 коментари
  1. Елица

    Една чудесна статия. Ако повече жени осъзнаят това ще бъдат щастливи и доволни от живота си!

  2. valia bojinova

    Те намират мястото и баланса между всички важни неща в живота си!!!

  3. Jena

    Тези жени не са влюбени.И не са се влюбвали.

Оставете коментар

Вашият имейл няма да бъде публикуван.