за любовта

Онлайн тренинг: Женската сила

4

Спомняте ли си как изглеждахте в детските си мечти? Спомняте ли си как мечтаехте за ролята на принцеса и за принц, който да ви обича и да е винаги до вас? Какво стана с мечтите ви? Кога заменихте приказната рокля с еротично бельо?

Много рано в детството научаваме, че животът не е приказка и вместо принцове в живота ни се появяват момчета, които ни обиждат, подиграват ни се и надничат под полите ни. Влюбваме се, но вместо да получим любов, сме принудени да правим секс, за да задържим момчето до себе си. А когато отдадем тялото си и цялата си любов, когато дойде време да получим неговата любов – той ни изоставя.

Какво става? Къде е любовта? Възможно ли е най-съкровените ни желания, извиращи от дълбините на сърцето ни, да не могат да бъдат удовлетворени в този свят?

Ако желаете да бъдете харесвани, се пригответе
да правите компромиси винаги и с всичко и накрая да не получите нищо
– Маргарет Тачър

Тогава ги загърбваме – нашите най-съкровени желания. И се примиряваме със света и с мъжете. Търпим и нетърпимото, само за да имаме връзка. Прощаваме непростимото. Четем книги – за да разберем как да ги удовлетворим. Следваме съвети, разиграваме сценки. Гледаме порно филми. И идва ден, в който започваме да вярваме в това, което правим. Започваме да вярваме, че ни е приятно да живеем без брак, да нямаме деца, да носим високи токове. Защото това е нормално, всички го правят. Светът е такъв.

Щеше да бъде чудесно, ако светът беше такъв – защото постъпвайки правилно, щяхме да получим, каквото искаме. Но правейки всички тези неща и стараейки се толкова много – какво получаваме? Повече болка и повече тъга. От това, че четем книги и правим секс като мъже, мъжете обичат ли ни повече, уважават ли ни повече? Не.

Защо? Отговорът на този въпрос е прост.

Когато погледнем нещата от мъжката гледна точка, започваме да ги разбираме – и това е важно, за да можем да осъществим връзка с тях. За да можем да общуваме с мъжете, ние трябва да използваме техния език (и те нашия) – но да не пренебрегваме своята природа.

Когато започнем да разбираме твърде много мъжете, когато приемем тяхната гледна точка за единствена и правилна и забравим своята… ние се превръщаме психологически в мъже. Позволяваме им да ни убедят, че нашите желания „са глупости”. Започваме да мислим като тях, да действаме като тях. Започваме да потискаме чувствата си. Загърбваме своята женственост.

А мъжете харесват жени.

Харесвате ли женствени мъже? Харесвате ли мъже, които са силно емоционални, не смят да ви докоснат, не могат да вземат решение, които се съгласяват с всичко и не могат да ви кажат „не”? По същия начин мъжете не харесват мъжествени жени – мислещи и действащи по мъжки.

Кога за последен път облякохте рокля?

Кога за последен път излязохте с приятелки да си побъбрите?

Кога за последен път си сложихте обици?

Кога за последен път мъж ви отвори вратата?

И дори да ви се струва, че последното не зависи от вас – зависи. Мъжете възприемат женствеността на жената интуитивно и женската енергия събужда в тях мъжката енергия. Ако вашият мъж не ви задържи вратата, докато минавате – той не ви възприема като жена. Но ако през вратата минава Моника Белучи – дори вашият мъж ще се втурне, за да демонстрира кавалерство. Вярвам, че ще се съгласите с мен.

Истината за мъжете е, че те са много интуитивни. И ако реакцията им не е каквато желаете, тя ви показва само едно – че в този момент вие не сте жената, която може да събуди това чувство у мъжа. Не защото не сте Моника Белучи или защото природата не ви е дала това. Природата ви е дала всичко необходимо – но вие сте се отказали от женската си сила.

Да бъдещ могъщ е като да бъдеш жена.
Ако трябва да обясняваш на хората, че си такъв, значи не си.
– Маргарет Тачър

Само и единствено вие сте отговорни за това да осъществите най-силните си желания – да имате любящ мъж, да имате хубаво семейство, да имате деца, да бъдете щастлива. Това е ваша отговорност. Ако вие не държите достатъчно на ценностите си и правите компромис с тях, само за да бъдете с някой мъж – очевидно е, че ще го улесните да не направи нищо за вас.

Има ли изход от това положение?

Да. Когато възстанови естественото си състояние – забравено от някои от нас, жената получава всичко, от което се нуждае, без да го изисква, без да полага усилия и без да се бори за каквото и да е. Достатъчно е да бъде жена. Тези жени харесват мъжете, на тези жени те дават любов, с тези жени създават семейства. С жените, които спонтанно ги карат да проявят най-доброто от себе си.

Мъжете искат същото, което искаме и ние – искат да срещнат единствената жена, да дадат любов и да получат любов, да създадат семейство и да имат деца. Но го искат с жена, която наистина харесват. Не е необходимо да се борим с тях, за да постигнем мечтите си – необходимо е само да изразим истинската си природа – нашата женственост.

Какво ще получите от този тренинг?

 • Ще възстановите ценностната си система.
 • Ще възстановите женското си излъчване с помощта на полезни техники.
 • Ще възстановите своята сексуалност и привлекателност.
 • Ще подобрите общуването си с мъжете.
 • Ще научите как да създадете стабилна връзка.

Курсът се провежда онлайн, под формата на 10 индивидуални сесии с продължителността 45 минути, по Скайп. По време на курса ще имате много практически задачи, с помощта на които ще възстановите женската си енергия и своята привлекателност.

Ако в края на курса не сте доволни от постигнатите резултати, ще получите парите си обратно, без значение какви са причините за това.

Поръчай

За записване и въпроси 
Пишете ми чрез формата за контакт!
(горе вляво на сайта)

Можете да харесате още
4 коментари
 1. Мони

  Какво означава „Влюбваме се, но вместо да получим любов, сме ПРИНУДЕНИ да правим секс, за да задържим момчето до себе си.“. Нали сме влюбени? Защо да сме принудени? Жените не обичат и не искат да правят секс ли? В това няма нищо женствено. Асексуалната жена няма и понятие от истинската, женствената и магнетична женска сила! Как да чета съвети от жена, която смята иначе?…

  1. Мая Живкова

   Мони,
   В момичешките фантазии винаги има сексуален елемент, но не той е доминиращ. Едно девствено момиче винаги желае сексуален контакт с любимото момче, но също така силно се страхува и се срамува от това. В самата ни природа е заложено резервираното ни отношение към секса – защото забременяваме и защото за нас има значение кога, как и с кого правим секс. Необходимо ни е да се влюбим, да създадем интимна емоционална връзка, за да отдадем тялото си. Жената няма физиологична нужда от секс. Женските полови хормони определят по-скоро желанието й за нежност, за ласки, за обич. Когато желае секс, жената търси обича, приемане, интимност. Момчетата имат по-силни сексуални желания под действие на тестостерона, произвеждат семенна течност, поради което сексът при тях е физиологична нужда. За жените не е така.

   Факт е, че много момчета в тийнейджърска възраст произнасят думите „Ако ме обичаш, ще го направиш за мен“. Факт е, че първите сексуални преживявания на жените са разочароващи – защото твърде много се разминават от фантазиите и нуждите им. В тях има твърде много бърз секс и твърде малко нежност и любов. В този смисъл – момичетата са принудени да правят секс по този начин, за да задържат момчето, което обичат.

 2. Lora

  Прочетох с интерес част от материалите Ви.
  Припокриват се с някои мои интуитивни усещания. Макар в реалността действията ми нерядко да противоречат на дълбокото знание за нещата, което има всяка жена. Все пак, човекът е загадка и има явно дълбочини, до които не може да се достигне, Защо безспорната женственост на Моника Белучи не и помогна да запази брака си с Венсан Касел? Защо се случва така, че дори идеална на пръв поглед любов бива изживяна. Въпрос на неврохимия ли е? На грешка на съзнанието? На изначалното програмиране с което човек се появава в света? Защо истинската и продължаваща до края на живота на двамата любов е толкова рядка? Има ли някаква съдбовност в това? Или човешките отношения все пак винаги намират своето прозаично научно обяснение?

  1. Мая Живкова

   Lora,
   Връзките и любовта просъществуват дотогава, докато удовлетворяват нуждите на двамата партньори. Ако вземем най-простия пример – единият партньор е доволен от живота си, не е амбициозен, не е склонен на големи промени в живота си, а другият партньор обича риска, промените, обича да учи, непрекъснато се занимава с нещо ново и се развива. Неминуемо ще дойде момент, в който човекът, който обича да се развива, ще се окаже на ново ниво – професионално, социално, емоционално, интелектуално, духовно. Тогава стабилният партньор ще се окаже изостанал. Такава връзка не може да просъществува, защото двамата ще загубят общия език помежду си, общите цели, общия мироглед, който ги е свързал в началото. Моето лично мнение е, че любовта е мотивацията, която ни кара да се развиваме.Обикваме нещо и заради това нещо изминаваме с радост определен път. Ако двамата партньори имат сходни интереси, сходна степен на развитие и искат да бъдат заедно – тоест, стараят се да не изостават един от друг, мисля, че любовта може да продължи много дълго.

Оставете коментар

Вашият имейл няма да бъде публикуван.