за любовта

26. Системата на Норбеков: Защо е толкова важно позитивното настроение?

0

Преди да пристъпите към изпълнение на упражненията от курса, се запознайте подробно със системата на Мирзакарим Норбеков, с противопоказанията, а най-добре е да посетите курс под ръководството на подготвени преподаватели.

Защо в нашите упражнения главно ударение поставяме върху изкуственото създаване на положително настроение, върху изкуственото поддържане, изкуственото повишаване на състоянието на високо настроение?

Наблюдавайки хронично-болните хора, ние забелязахме, че при тези хора настроението е непрекъснато отрицателно. А когато наблюдавахме хората, които постигат успехи, тези хора, тези лидери, които са обречени на успех, настроението при тях е по-високо, тонусът име по-висок. Ако имате проблем, това означава, че настроението ви не е достатъчно високо. Когато настроението ви е достатъчно високо, вашето желание започва да се изпълнява автоматично от тялото, мислите ви започват да резонират в тялото. Наличието на болест означава, че настроените ви и мислите и желанията ви се намират в дисбаланс. Те работят в различни плоскости.

Повишаваме настроението и го привеждаме до такова състояние, че мислите ви да започнат да се отразяват в тялото. Ще видим как става това при корекцията на зрението.

Превод: Мая Живкова

Можете да харесате още

Оставете коментар

Вашият имейл няма да бъде публикуван.