за любовта

11. Интуицията в любовта: Ежедневна практика

0

Удоволствието изисква съзнателни действия

През деня ми се налага да върша много неща и се опитвам да отделя тези, което ми доставят радост и предизвикват приятни усещания в мен. Желаният от нас живот и ежедневието ни могат доста да се различават. Но всеки ден трябва да отделяте време, за да направите нещо приятно за себе си. И задължително трябва да знаете какво ви носи удоволствие.

Повтарям, не е задължително да са някакви екстравагантни занимания. За да получите удоволствие, а така също и психологическо преживяване за любов, можете да послушате 5 минути любима музика или да се отдадете на любим спомен.
Осъзнавайки това, вие ще изпълнявате всеки ден първото упражнение.

Намерете удоволствие в ежедневието

Погледнете първите две упражнения. Вие направихте списък на нещата, които ви носят удоволствие. Сега ги включете в ежедневието си. Съзнателно се задължете да изпитвате удоволствие толкова често, колкото е възможно (в идеалния случай поне веднъж на час).

Всеки ден от живота си посвещавам на удоволствието и любовта

Разбира се, за да откриете истинската любов, е нужно нещо повече от това да се научите да изпитвате удоволствие и да станете привлекателни. Необходимо е постоянно да помните, че сте най-привлекателни тогава, когато сами харесвате себе си. В търсене на любовта е много лесно да загубите приятелите и работата, която ви доставя радост. А знанието, че можете сами да си доставите удоволствие, развива чувство на независимост, повишава увереността ви в себе си, което още повече усилва вашата привлекателност. Ако вече имате любовна връзка, способността ви да намирате удоволствие и да засилвате своята привлекателност ще добави тръпка в отношенията ви и дори може да възпламени отношения, които до този момент не са ви удовлетворявали.

Сега вие сте активен участник в привличането на любов в своя живот и вече сте готови да направите следваща стъпка – да откриете кой сте и какво искате от любовта. За да направите това, трябва да използвате интуицията си.

Настройте се към другите и към себе си

Интуицията работи постоянно, въпреки че вероятно вие не забелязвате това. Много е важно да се научите да я контролирате съзнателно, в противен случай тя ще бъде заета в постигането на подсъзнателни и нежелани цел.

Можете да използвате интуицията си като антена към това да откриете и да усилите любовта си. Интуицията ви ще ви помогне не само да получавате сигнали от потенциални партньори, но и да изпращате вашите сигнали към тях. Тази способност се нарича телепатия. Ще се научите по телепатичен път да изпращате послания на вашия партньор, че сте достъпни за общуване. А ако вече имате любим човек, ще разберете как да му изпращате сигнали, така че той да може да ги приеме. Така също ще се научите да приемате сигнали от него, за които той може дори да не подозира.

Както и интуицията ви, телепатичната ви способност действа непрекъснато. Към вас непрекъснато идват сигнали от околните. Ако не сте удовлетворени от своята любов, напълно е вероятно да изпращате на другите хора фалшиви послания.

12345678910 | 11 | 1213141516 | 1819202122232425 | 26272829303132333435363738394041424344 | 45 | 46 | 474849505152535455565758

Лора Дей, „Практическа интуиция в любовта“
Превод: Мая Живкова

Можете да харесате още

Оставете коментар

Вашият имейл няма да бъде публикуван.