за любовта

Мъжът държи контрола върху брака, жената държи контрола върху секса

0

В човешките отношения контролът винаги държи партньорът, който може да каже „Не“.

Мъжете се нуждаят от секс и търсят секс.

Жените се нуждаят от любов и интимност, от обвързване и сигурност.

Мъжете предлагат секс в изобилие. Сексът за жената не е първична нужда, тя не се нуждае от него, следователно жената има избор. Може да прави секс, а може и да не прави. Жената решава  – с кого, кога и колко често.

Жените предлагат любов в изобилие. Емоционалното обвързване не е основна нужда на мъжете. Мъжете избират с коя жена, кога и каква връзка да създадат.

Много хора (мъже и жени) изживяват драматично факта, че са дали най-доброто от себе си на партньора си, а не са били оценени. Тъй като сме различни, по-важно е дали даваме на партньора си онова, от което той се нуждае и цени, а не това, което е от значение за нас. Мъжете дават лесно секс, смятайки това за най-важното – но жените очакват от тях любов, уважение, грижа. Жените дават лесно любов, смятайки любовта за най-важното, но мъжете очакват от тях закачливост, флирт, секс, страст.

Най-доброто, което можем да дадем от себе си, често не е достатъчно за добра връзка.

Не е изненадващо, че най-търсени партньори са мъжете, които могат да предложат и емоционална връзка и лоялност, и жените, които нямат проблем с изразяването на своята сексуалност.

Можете да харесате още

Оставете коментар

Вашият имейл няма да бъде публикуван.