за любовта

Как мъжете харесват жените?

0

Мъжете много харесват жените. Но по различен начин.

Някои мъже харесват жените само на външен вид, но не разбират женския характер и не харесват женската природа, не могат да общуват с жените. Общуването с жените е кошмар за тези мъже. Поради това те го избягват. Тези мъже харесват жените принципно и отдалеч и най-много харесват кино-актриси, певици, порно-актриси. Влюбват се в недостъпни жени и така запазват идеала си. Те могат да харесват само идеализирания женски образ, който са си създали, и нито една реална жена за тях не е достатъчно добра. Тези мъже надценяват жените.

Други мъже харесват жените на външен вид, познават природата им и я използват за собствените си нужди. За тях жените са същества, които се използват за секс и евентуално за поддържане на домакинството и раждане на деца, ако решат, че имат такива нужди. Тези мъже казват на жените това, което искат да чуят, умеят да ги манипулират и да ги адаптират към собствената си представа за живот. За тези мъже емоциите на жените, правата на жените, нуждите на жените са глупости. Тези мъже подценяват жените.

Има и трета група мъже. Те уважават жените и ги възприемат като пълноценни хора. Освен секс, те могат да правят и още много други неща с жените – да се разхождат, да си говорят, да работят заедно. Освен от външния вид на жената, те се интересуват и от ежедневието й, от събитията в нейния живот. От мечтите й, от стремежите й, от талантите й. Тези мъже реално оценяват жените и техните качества. Това са мъжете, които жените искат да имат до себе си.

Можете да харесате още

Оставете коментар

Вашият имейл няма да бъде публикуван.