за любовта

Как мъжете харесват жените?

0

Мъжете много харесват жените. Но по различен начин.

Някои мъже харесват жените само на външен вид, но не разбират женския характер и не харесват женската природа, не могат да общуват с жените. Общуването с жените е кошмар за тези мъже. Поради това те го избягват. Тези мъже харесват жените принципно и отдалеч и най-много харесват кино-актриси, певици, порно-актриси. Влюбват се в недостъпни жени и така запазват идеала си. Те могат да харесват само идеализирания женски образ, който са си създали, и нито една реална жена за тях не е достатъчно добра. Тези мъже надценяват жените.

Други мъже харесват жените на външен вид, познават природата им и я използват за собствените си нужди. За тях жените са същества, които се използват за секс и евентуално за поддържане на домакинството и раждане на деца, ако решат, че имат такива нужди. Тези мъже казват на жените това, което искат да чуят, умеят да ги манипулират и да ги адаптират към собствената си представа за живот. За тези мъже емоциите на жените, правата на жените, нуждите на жените са глупости. Тези мъже подценяват жените.

Има и трета група мъже. Те уважават жените и ги възприемат като пълноценни хора. Освен секс, те могат да правят и още много други неща с жените – да се разхождат, да си говорят, да работят заедно. Освен от външния вид на жената, те се интересуват и от ежедневието й, от събитията в нейния живот. От мечтите й, от стремежите й, от талантите й. Тези мъже реално оценяват жените и техните качества. Това са мъжете, които жените искат да имат до себе си.

Можете да харесате още

Оставете коментар

Вашият имейл няма да бъде публикуван.

ФОРМА ЗА КОНТАКТ

Можете да зададете вашите въпроси тук. Ще получите отговор възможно най-скоро.

X
ПИШЕТЕ МИ!