за любовта

17. Интуицията в любовта: Какво съобщение изпращате?

0

Ние предаваме на хората мислите и чувствата си по-често, отколкото предполагаме или дори мечтаем! Ако вие си мислите: „Не съм достатъчно красива” или „Никога няма да се влюбя” или „Тя е по-красива от мен”, предавате тези съобщения на хората около вас. За да работи телепатията във ваша полза, бъдете внимателни с мислите, представите, убежденията и преживяванията си.

Ако ви се струва лесно да мислите за нещо светло и радостно, опитайте се да го направите още сега. Не трябва задължително и напълно да изключвате старите си модели на поведение и мислене, но е необходимо да се научите да изразявате мислите и чувствата си в такъв вид, в какъвто желаете да ги изпращате на хората около вас. Опитайте се да си спомните какви чувства сте изпитвали в ситуации, носещи ви радост. Преживявайте това усещане толкова често, колкото ви е възможно.

Ако не получавате конкретен спомен, който напълно да отразява идеалното състояние на душата и тялото ви, опитайте се да обедините няколко спомена. Можете да използвате своите представи, докато у вас не възникне образ, съответстващ на потребностите ви. Запомнете – важно е да използвате реални спомени, които да предизвикват емоционална реакция. За да използвате успешно телепатията, спомнете си повече от образ или чувство – спомнете си всички миризми, звуци, изгледи, усещания, динамиката на този образ.

С помощта на следващото упражнение може да установите добри телепатични връзки с хората около вас. Ако нямате любовна връзка, може да отправите послание към потенциален партньор. Представете си какъв искате да бъде вашия любим (ще обсъдим това подробно малко по-късно), задайте си следния въпрос: „Какъв/каква трябва да бъда, за да привлека вниманието на този човек?”

Запомнете, че трябва да използвате само индивидуални черти от своя характер. Нали не искате човекът да се влюби не във вас, а в нещо измислено? Запишете какви трябва да станете и се връщайте ежедневно към този образ, за да го усъвършенствате. А след това практикувайте въплъщението му в реалността.

Упражнение 7
Вие не казвате това, което казвате…

Замисляйте се от време на време върху следващите въпроси: Какви съобщения изпращате на хората около вас? Какви съобщения трябва да изпращате, за да получите това, което искате? Можете да си отговорите както за личния, така и за професионалния живот.

Можете да задавате на интуицията си различни въпроси в различни ситуации. Например, ако знаете, че човекът, който харесвате, преживява труден момент, запитайте се: „Какъв/каква трябва да бъда, за да му помогна да се справи с тази криза?” или, ако съществува проблем в отношенията ви с любимия човек: „Как да върна страстта в отношенията ни?”

Запишете и посланията, и отговорите. Телепатията не винаги сработва веднага, но се съхранява в паметта след отправянето на въпроса и възможно е да се окажете приятно изненадани.

Бъдете себе си

Хората са различни. Всеки човек притежава уникална любовна енергия, присъща само на него и възприемаща се от другите хора. Навярно сте забелязали, че когато сте влюбени, другите също се влюбват във вас? А къде бяха тези хора, когато бяхте сами? Енергията на любовта ви привлича хората. Вие генерирате тази енергия дори когато просто мислите за любов.

За съжаление, при цялото ви желание за любов, ако самите вие сте въплъщение на тъгата и страданието, именно такива чувства ще получавате в отговор. Не ви карам да се откажете от тъгата, но се замислете за секунда какви чувства изпращате.

Вече говорихме за състояние на влюбеност. Когато сте в това състояние, вие започвате да привличате любовта към себе си по естествен начин, без трикове и уловки. Самите вие се чувствате желани и изпращате това съобщение на околните.

Много важно е да запомните, че изпращайки съобщение за нещо, в което сами не вярвате и не чувствате, вие разрушавате своята цялостност, истинската си същност. По този начин вредите и на себе си, и на другия човек.

Помнете:

• Всеки ден от своя живот посвещавам на удоволствието и любовта
• Зная как да получавам интуитивна информация за себе си и други хора и мога да отправям телепатични послания, съответстващи на моята цел в любовта

12345678910111213141516 | 17 | 1819202122232425 | 26272829303132333435363738394041424344 | 45 | 46 | 474849505152535455565758

Лора Дей, „Практическа интуиция в любовта“
Превод: Мая Живкова

Можете да харесате още

Оставете коментар

Вашият имейл няма да бъде публикуван.