за любовта

Тест: Цветовете и вашия характер

0

Човешкият мозък възприема формите и цветовете по уникален за всеки човек начин. От 60-те години психолозите изучават цветовите комбинации и личностните типове. Разгледайте всяка от графиките в продължение на 30 секунди и изберете тази, която ви вдъхва чувство на комфорт и сигурност. Кликнете на нея и ще разберете какво говори избраната графика за личността ви.
Цветове и личност

Екстровертност
Предпочитате ролята „душа на компанията”. Търсите други хора и сте най-добри в социална среда, в която можете да срещате нови хора и да обединявате хора. Хората, които ви познават, са удивени от неподправения ви интерес към другите хора. Вие сте „човек на хората”.

Цветове и личност

Интровертност
Естествената ви склонност е да следвате вътрешното си състояние, мислите, усещанията и мотивацията си. Хората, които ви познават, ви смятат за „дълбока вода”. Стоите настрана от ситуации, които налагат общуване с хора, които никога не сте срещали, но можете да го правите, когато се налага. Хората, които ви познават, мислят, че сте труден за разбиране, но хората, които успеят да се доближат до вас, ще открият, че можете да говорите с часове за богатия си вътрешен свят.

Цветове и личност

Стремеж към силни усещания
Вие се наслаждавате на вълнуващи, енергични дейности. Рядко следвате тълпата. Разбирането ви за добро прекарване на времето е високо-емоционално преживяване, което ви провокира максимално. Поради това другите хора ви възприемат като човек на рисковете. Хората, които ви познават, се възхищават на вашата склонност да гледате напред, да вървите по ръба и авантюристичния ви дух.

Цветове и личност

Стремеж към спокойствие
Нямате нужда от вълнуващи, високо-емоционални преживявания. Спокоен, приятно прекаран ден през лятото е чудесна перспектива за вас. Другите хора ви възприемат като земен човек. Хората, които ви познават, ви смятат за човек, на който може да се разчита и в добри, и в лоши моменти. Хората се впечатляват от вашата откритост.

Цветове и личност

Висока социална мотивация
Вие цените мястото, което заемате според мнението на другите хора и работите усилено, за да го поддържане. Обичате лукса и другите символи на социален престиж. Другите хора може да ви смятат за човек с изключителен вкус, винаги знаещ какво е „добро, приемливо и перфектно”. Приятелите може да идват при вас за съвет за дрехи или обзавеждане. Вие сте уверен и сигурен в себе си.

Цветове и личност

Ниска социална мотивация
Вие вървите по своя път и не отдавате голямо значение на мнението на другите хора. Стремите се към изгодните сделки, тъй като за вас е важен материалния статус. Другите хора ви смятат за човек, който знае последните новини. Вашата мотивация е вътрешното ви усещане.

Цветове и личност

Висока мотивация от печалбата
Имате висока мотивация и работите много. Хората ви смятат за човек, което поема тежестта във всяка ситуация, който държи на убежденията си и чиято цел е постигането на успех. Мотивиращият ви фактор е печалбата: пари, високо положение или първо място. Хората, които ви познават, ви смятат за професионалист, стабилен и високо-производителен човек.

Цветове и личност

Ниска мотивация от печалба
Вие сте по-мотивиран от личното удоволствие, отколкото от печалбата. Хората, които ви познават, се възхищават на начина, по който търсите удоволствие от живота, как „спирате, за да помиришете розите”. Другите стимули, като пари, високо положение и медалите за първо място остават на заден план. Вие сте човекът в тълпата, който е най-вероятно да каже: „Все още ли се забавляваме?”

Превод: Мая Живкова
Източник

Можете да харесате още

Оставете коментар

Вашият имейл няма да бъде публикуван.