за любовта

27. Интуицията в любовта: Ясно формулираната цел изважда дълбоко потиснати проблеми

0

Ясно формулираната цел поражда мощна енергийна сила, която ви насочва към целта

Когато целта ви се превърне от фантазия в осезаема реалност, вие привеждате подсъзнателните си сили и силите на околните хора в бойна готовност. Тези сили ви направляват към вашата цел. Ще започнете по различен начин да общувате с хората – някои промени могат да останат незабелязани за вас, например маниера на говорене, жестикулацията или поведението ви като цяло. Но чрез тези промени вие ще изразите себе си и ще общувате с другите хора, разказвайки им за вашите желания.

Другите хора, дори не осъзнавайки вашата промяна, ще забележат, че „сте по-различни”. Когато ясно си представяте какво искате, само се огледайте около себе си, за да потърсите подходящ обект. Ако имате любим човек, ще ви стане по-лесно да му предадете информацията за своите потребности, а ако не успеете само, ще видите, че за това ще се погрижат други хора.

Ако искате нещо, съобщете целта си на цялата Вселена. Можете да изпратите например следното съобщение: „Готова съм за романтична връзка. Това е, което искам, и което мога да предложа”.

Когато започнете да се движите съзнателно в посока на целта си, във вашия живот ще се появяват всякакви видове отношения. Казвайте си: „Като жена аз съм привлекателна за много мъже и сама избирам съзнателно отношенията си с различните мъже”. Ако имате любим човек, може да отправите на останалите мъже следното съобщение: „Отворена съм само за приятелски отношения”.

Внимание! Ясно формулираната цел може да доведе до изявата на проблеми, които вие дълбоко сте потиснали

Досега говорихме за това какво действително искате в любовната си връзка и във всички останали сфери на живота. Тъй като бъдещето е неопределено, то не ни позволява да работим над нещо реално, съществуващо в живота. Ако решите да задействате незабавно интуицията си, можете да предотвратите някои грешки в бъдещия си любовен живот.

Отговорете си на въпроса, не противоречи ли поставената от вас цел на това, което искате от дъното на душата си?

Много важно е да заложите правилна основа на отношения, които да ви удовлетворяват. Ние често не постигаме целта си, защото едва появила се реална възможност действително да получим желаното (а не просто да фантазираме за него), на повърхността излизат дълбоко потиснати чувства и проблеми.

Когато нямаме любов в живота си, често фантазираме за това колко би било прекрасно да срещнем идеалния партньор. В безопасния свят на фантазиите често забравяме за вътрешната си реакция към този човек. Всъщност, ако срещнем идеалния човек, различни страхове и ревността могат да станат причина да го загубим.

Да си представим жена, която мечтае за умен, властен и преуспял мъж, който да я обича и обожава. И ето, този мъж се появява в живота й. Внезапно тя осъзнава, че изпитва тревога – чувство, с което по-рано не се е сблъсквала. „Ако е толкова прекрасен този мъж, защо няма жена? А ако ме остави заради друга?” И тя, без да осъзнава, извършва действия, които могат да унищожат зараждащата се връзка.

Първоначалната ви цел в любовта може да засегне сложни проблеми, чието разрешение ще изисква голяма промяна в самите вас или преосмисляне на целта ви. За щастие вие може да се справите с тези проблеми още сега и да предотвратите проявата им. Ще разгледаме подробно тази тема.

Пример 1
В началото исках жена, която да ме приеме такъв, какъвто съм. Две седмици след формулирането на моята цел, аз срещнах една жена и се влюбих в нея. Вместо да се опитам да й направя добро впечатление, й разказах честно всичко за мен – както за добрите, така и за лошите ми страни.

През следващите няколко месеца изисквах от нея да приема това, което по принцип не може да се приема в хората. Например, непрекъснато й обещавах нещо да направя, а след това забравях обещанията си. Никога не се извинявах за грешките си, а тя беше длъжна да ме подкрепя независимо от всичко. Накрая осъзнах, че върша ужасни неща.

Тя дълго търпя моето поведение. Разбира се, това, което ме привлече в нея в началото, изчезна. Започнах да се отнасям към нея като към изтривалка, като към човек без собствени убеждения и потребности. Станах много критичен към нея.

В един момент й писна и си тръгна. Това не беше неочаквано за мен. Беше ми много мъчно за нея и разбрах, че съм хванал и себе си, и нея в капан. Тя ме приемаше, какъвто бях, но проблемът беше в това в какво се превърнах аз – в кошмарна версия на най-лошите си черти.

Пример 2
Пола била осиновена в детска възраст. В резултат на това тя не можела да се избави от чувството, че всеки човек в живота й в крайна сметка задължително ще я изостави. В началото на връзката си с Джеймс тя забелязала, че той и с думите си, и с постъпките си се стреми към продължителни отношения с нея и често говори за женитба.

След това Пола започнала да дебелее. В края на първата година от съвместния им живот тя била качила 15 килограма.Джеймс се тревожел за здравето й, но чувствата му към нея не се променили, дори се привързал повече към нея. След това, съвсем неочаквано, Пола заявила на Джеймс, че не желае да има деца. Джеймс бил съкрушен, но не искал да се разделя с Пола и решил да работи сериозни върху подобрението на отношенията им.

***

Постигането на целта е процес, който изисква преминаване през определени етапи. Ако не успявате да постигнете целта, това означава, че има неща, на които не сте обърнали внимание. Ще се научите как да освободите място за любовта във вашия живот. Ще изясните мислите, чувствата, спомените и убежденията си, които могат да ви помогнат да разкриете вашите способности, за да откриете желаната любов.

Помнете:

• Всеки ден от живота си посвещавам на удоволствието и любовта
• Зная как да получа интуитивна информация за себе си и за другите хора и мога да отправям телепатични съобщения, които съответстват на моята цел в любовта
• Зная какво искам в любовната си връзка и зная какво мога да предложа
• Всеки ден извършвам активни действия, които ми напомнят за моята цел

12345678910111213141516 | 1819202122232425 | 26 | 27 | 2829303132333435363738394041424344 | 45 | 46 | 474849505152535455565758

Лора Дей, „Практическа интуиция в любовта“
Превод: Мая Живкова

Можете да харесате още

Оставете коментар

Вашият имейл няма да бъде публикуван.