за любовта

Секс

0

Научих за секса от мъж, който обичах и който ме обичаше. Бях целувана, прегръщана, галена, усещах нежност и любов. За мен сексът все още  е свързан с любовта.

Днешните деца едва ли ще имат този късмет. Днес те не научават за секса от човек, който ги обича, а от порно филмите. В тях любов няма, и реалност няма. Целта на порнографията е да създава фантазии в хората, които нямат нищо общо с реалните им нужди.

Спомнете си първото си влюбване, първата си целувка – дали сте си мечтали за тройка тогава? Много се съмнявам. Ако днес имате желание за тройка, това означава само, че сте изгледали доста порно филми. И онова, което в началото е било странно и неприемливо за вас, днес вече е нормално – свикнали сте.

Децата днес гледат порно и смятат, че това е нормалното сексуално общуване. Тъй като порно филмите се създават основно за мъже, те удовлетворяват мъжките фантазии. Жени без задръжки, които са активни, правят секс с първия мъж, който срещнат,  и сами си тръгват след края на половия акт.

Това няма нищо общо с женската природа. Жената ражда децата и тя много внимателно подбира мъжете, с които прави секс. Защото може да забременее. Затова нормалните жени правят секс само с мъже, които обичат – от които биха желали да имат деца. Освен това жената търси сигурен партньор, на който може да разчита, когато децата се появят.

Противозачатъчните средства са променили доста поведението на жените, но все пак нормалните жени правят секс с мъже, от които биха родили деца.

Какво става, когато момчетата приемат порнографията като нормален начин за сексуално общуване? Те нямат шанс да открият правилния подход към момичето, което обичат или харесват. Те ще постъпват като мъжете в порно филмите – директно, грубо, или ще чакат момичето да направи първата стъпка. За съжаление, имам такива познати и това не е теория – това е реалност. Ако се стигне до секс, мъжът ще очаква жената да му прави френска любов, анална любов, да изпробва всички пози без задръжки.

Това не е представата за романтична връзка на момичетата. Момичето иска да бъде преследвано, ухажвано, прегръщано, целувано, обожавано. Вместо това ще срещне момче, което ще очаква момичето да е активно, разкрепостено и неангажиращо. Момичетата могат и да се примирят с такава връзка, но няма да са щастливи. А момчетата дори няма да разберат какво грешат. Дори да разберат, ще им бъде много трудно да открият правилния път към жената сред всички лъжи, които вече знаят за сексуалното общуване. Освен това, мъж, който не е положил достатъчно усилия, за да спечели една жена, няма да почувства емоционална връзка с нея, няма да я цени.

Какво става, когато момичетата приемат порнографията за нормално сексуално общуване? Те започват да правят това, което правят порно актрисите. Стават активни. Правят секс. Разбират силата на секса и започват да я използват. На пръв поглед това изглежда като рай за мъжете.

Но аз виждам друго. Говорила съм с много мъже и всички те са уплашени и отблъснати от такива жени. Всички се оплакват от „младото поколение“. Всички мечтаят за нежни и женствени жени, към които те могат да направят първата стъпка, с които да се почувстват мъже. Дори да се осмелят да имат сексуална връзка с активни жени, те не се обвързват с тях – те не харесват тези жени, освен евентуално за секс. Познавам много мъже, които отказват секс на такива жени – дотолкова са отблъснати.

Оказва се, че жените се насилват да правят това, което смятат, че мъжете желаят, а това отблъсква мъжете. И всички са нещастни.

Ако случайно откриете достатъчно красив и социално приемлив партньор, порнографията в главата ви ще се погрижи за това връзката ви да не се получи.

Сексът продава

Нашето общество не е толерантно към естествената природа на човека, включително към секса. Някои общества се опитват да потиснат сексуалните инстинкти на хората, други превръщат секса в бизнес.  Голите тела, намеците за секс привличат мигновено вниманието ни. Дали се повишава склонността ни да купим продукт, рекламиран чрез секс? Не знаем. Но можем да сме сигурни, че ще обърнем по-голямо внимание на рекламата със сексуален подтекст, а в супермаркета ще изберем марката, която ни звучи по-познато (онази, която е рекламирана със секс).

Секс

СексСекс

Секс

Секс

Секс

Секс

Промиване на мозъците с любов  |  Любов  |  Красота |  Секс  |  Храна

Можете да харесате още

Оставете коментар

Вашият имейл няма да бъде публикуван.