за любовта

7. Любовна магия: Защо човекът, който ни е изоставил, се връща, когато се влюбим в друг?

0

Как усещаме любовта?

Преди година се запознах с един мъж – прекрасен човек. В онзи момент бях много ядосана на мъжа, който обичах, и много исках да срещна идеалния мъж – който да притежава точно еди-какви си черти на характера и т.н. Каквото искаме – получаваме. Получих идеалния си мъж от плът и кръв – всичко беше идеално, само чувството липсваше. Тогава разбрах, че по някакъв начин желанията ни се реализират (това, което тук наричаме магия), но ако това не са наши истински желания, а са желания, повлияни от обществото и рекламите, усещането за щастие, радост и удовлетворение липсва.

Реших да опитам с този човек, прекарахме една романтична почивка заедно – заобичах го като човек и приятел и това беше всичко, никакво сексуално привличане; той обаче се влюби. Той е чужденец, така че си замина и повече не го видях. Но започнахме да работим по един общ проект и свършихме много хубава работа, така че поддържахме контакт.

През първите дни ми липсваше, защото бяхме прекарали 10 дни заедно, после се върнах към нормалния си начин на живот. Странното започна да се случва след около 1-2 месеца. Започнах да мисля много за него. Събуждах се с мисълта за него и заспивах с мисълта за него. Започна да ми липсва. Започнах да търся комуникация с него, някак изведнъж ми стана още по-приятно да общувам с него. Дори започнах да се замислям да опитам отново с него. Този човек беше влюбен в мен, каза ми го само веднъж, беше разбрал, че не отговарям на чувствата му. Никога не изказа претенция към мен, никога не се обиди дори да се е почувствал пренебрегнат, никога не ме е отблъснал дори с една своя дума или постъпка. Това, което чувствах от негова страна, беше пълно уважение и зачитане на моята воля и на моите чувства.

А любовта, която изпитваше към мен, събуди ответно чувство в мен.

След още половин година той започна връзка с друга жена и аз го усетих. В онзи период не поддържахме контакт, нямаше начин да зная, но го усетих. Хората не винаги осъзнават любовта, която някой изпитва към тях, но винаги осъзнават краят й – потокът от хубава енергия, който са получавали до момента, секва и това се усеща.

Половин година по-късно се чухме и говорихме. Изследователският ми дух надделя и му казах какво съм почувствала. Знаех, че не греша в усещанията си, но все пак ми беше интересно. Той потвърди всичко и каза: „Невероятно! Точно така беше!”

Защо човекът, който ни е изоставил, се връща при нас, когато се влюбим в друг?

Когато сме влюбени, ние изпитваме удоволствие и се чувстваме прекрасно, дори когато сме сами. И изведнъж се превръщаме в любовен магнит. Много хора, които просто ни симпатизират и почти не ни забелязват през останалото време, изведнъж се „влюбват“. А бившите ни любими изведнъж се сещат за нас. Заредете се с любовна сексуална енергия и е възможно всичките ви бивши любими да се сетят за вас в един и същи ден. Откъде зная? Случвало ми се е.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9

Можете да харесате още

Оставете коментар

Вашият имейл няма да бъде публикуван.